Ανατριχιαστικό. Το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού εμφανίζεται σε εστιατόριο και καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας

Ανατριχιαστικό. Το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού εμφανίζεται σε εστιατόριο και καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας

Ανατριχιαστικό, για όσους πιστεύουν στα φαντάσματα και ίσως και για τους δύσπιστους, είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εικονίζει ένα κοριτσάκι να τρέχει σε μέρος, που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται και λίγα δευτερόλεπτα μετά εξαφανίζεται.

Το περιστατικό συνέβη σ΄ένα εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο και η φιγούρα του κοριτσιού καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Ειδικότερα το στιγμιότυπο βιντεοσκοπήθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κλάμπ του εστιατορίου Vestry και αναρτήθηκε στο Youtube.

Ένα λευκοφορεμένο κοριτσάκι τρέχει προς την πόρτα σταματά για δύο δευτερόλεπτα και μεταά εξαφανίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του κτηρίου λειτουργούσε ως νεκροτομείο το 1914. Συγκεκριμένα το δωμάτιο όπου το κοριτσάκι εμφανίσθηκε ήταν κάποτε γραφείο τελετών και στο υπόγειο ήταν ο νεκροθάλαμος.

Όταν ο επιστάτης του χώρου είδε το βίντεο τρομοκρατήθηκε και διαβεβαίωσε πως δεν είχε φέρει μαζί του κανένα παιδί.

Εν τω μεταξύ, όπως δημοσιεύει η Daily mail, οι υπάλληλοι είχαν αναφέρει στο παρελθόν ανεξήγητα περιστατικά. Για παράδειγμα κάποιοι άκουγαν ψιθύρους, άλλοι μύριζαν κάποιου είδους άρωμα από το πουθενά, υπήρχαν περιπτώσεις, σύμφωνα με δηλώσεις των υπαλλήλων, που βρύσες άνοιγαν μόνες τους, ενώ κάποιοι άκουγαν βηματισμούς σε διαδρόμους χωρίς να υπάρχει κανένας που να περπατά.

Τώρα οι δημιουργοί του ghost-hunting TV (τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με τα φαντάσματα) διαβεβαιώνουν ότι θα λύσουν το μυστήριο της ταυτότητας του μικρού κοριτσιού καθώς πήρα άδεια και σύντομα θα αρχίσουν να βιντεοσκοπούν το χώρο.

Δημοφιλή