Τα πυρά των σταρ του Youtube δέχεται η Essena O' Neill που παραιτήθηκε από τα social media

Τα πυρά των σταρ του Youtube δέχεται η Essena O' Neill που παραιτήθηκε από τα social media
Youtube

Η 19χρονη Essena O' Neill από την Αυστραλία εξέπληξε τους 600.000 ακολούθους της στο Instagram και τους δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές της στο κανάλι της στο Youtube, όταν ανακοίνωσε σε βίντεό της ότι θα σταματήσει να δημοσιεύει πληρωμένα και στημένα ποστ που προωθούν προϊόντα ή δείχνουν μια αλλοιωμένη πλευρά του εαυτού της.

Η ίδια μάλιστα άλλαξε τις περιγραφές πολλών φωτογραφιών της στο Instagram, περιγράφοντας την αλήθεια πίσω από κάθε κλικ: αφύσικες «αυθόρμητες» φωτογραφίες και πληρωμένες καμπάνιες από εταιρείες καλλυντικών και τσαγιού.

Παρόλο που η κίνησή της επικροτήθηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου, δύο άλλες σταρ του Youtube από το Λος Άντζελες, η Nina και η Randa, διαψεύδουν τους πραγματικούς λόγους που Essena παραιτήθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα. Την είχαν μάλιστα συναντήσει πρόσφατα στην πόλη τους, όταν η 19χρονη επισκέφτηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τις ίδιες, η αλλαγή στην συμπεριφορά της οφείλεται στον χωρισμό της με το αγόρι της. Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι αισθάνθηκαν λύπη όταν την άκουσαν να λέει ότι όλοι οι Youtubers αποζητούν το χρήμα και ζουν σε ένα ψεύτικο κόσμο.

«Ο λόγος που είναι λυπημένη είναι επειδή χώρισε με αυτό το αγόρι. Και τώρα ρίχνει το φταίξιμο στα social media και λέει ότι όλοι στο Λος Άντζελες είναι απαίσιοι (άνθρωποι) και νοιάζονται για την φήμη και έχουν κατάθλιψη (...). Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτά που λέει είναι ψέμματα».

Η Εssena θέλοντας να απαντήσει με την σειρά της στις κατηγορίες, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο εξηγεί για μια ακόμα φορά ότι ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκε ήταν η ανάγκη της αποδεχτεί τον εαυτό της με τα ελαττώματά του.

«Έχει να κάνει με το ότι αισθάνομαι συνεχώς την ανάγκη να είμαι τέλεια και να αλλάζω την ζωή μου για το διαδίκτυο», δήλωσε.

Δημοφιλή