Κουμουτσάκος: Απαιτώ την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης

Κουμουτσάκος: Απαιτώ την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης
Sooc

Την άμεση σύλληψη των δραστών της «χθεσινής φασιστικής επίθεσης» ζήτησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε αναρτήσεις του νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος είχε διαβεβαιώσει ότι είναι καλά, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι δεν θα κάνει δήλωση σε τηλεοράσεις ή άλλα ΜΜΕ.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατέθεσε το μεσημέρι μήνυση κατά αγνώστων. Ο βουλευτής παρέμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα, και προσκόμισε φωτογραφίες των προσώπων που του επιτέθηκαν. Επίσης, στο περιστύλιο της Βουλής δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κατά όλων των «φασιστοειδών» που του επιτέθηκαν, ενώ επετέθη κατά της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι εκφράζει τη βία και τον σκοταδισμό. Ακόμη, αναφέρθηκε στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, λέγοντας ότι πρέπει να ελέγχει τι λέει.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Εντολή του εισαγγελέα είναι να σχηματιστεί δικογραφία, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για το συμβάν.

Δημοφιλή