ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/11/2015 03:07 EET | Updated 12/11/2015 08:06 EET

Η 9χρονη νίντζα με τις ξανθιές κοτσίδες που έκανε το διαδίκτυο να παραμιλάει

Youtube

Μπορεί ο καιρός να είναι καλοκαιρινός, όμως πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και εμείς περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Χάρη στις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας COSMOTE VDSL, δεν θα μπορούσαμε παρά να παρακολουθήσουμε μερικά από τα καλύτερα viral βίντεο της εβδομάδας. Γι' αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε τα απίστευτα κατορθώματα τεσσάρων παιδιών και μερικών φοβερών μπαμπάδες.

Η εννιάχρονη «νίντζα» με τις ξανθιές κοτσίδες

Η εννιάχρονη Jesse Jane McParland έχει πάθος με τις πολεμικές τέχνες. Ένα βίντεο από το Παιδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO δείχνει τις απίστευτες ικανότητες της μικρής, η οποία χειρίζεται το σπαθί σαν πραγματική νίντζα.

Πηγή: Laughingsquid

Ο ποδηλάτης που κάνει BMX μέσα σε ένα καλειδοσκόπιο

Ο ποδηλάτης Κriss Kyle κάνει ποδήλατο ακολουθώντας μία πολύχρωμη και γεμάτη εμπόδια πορεία που δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις. Τα χρώματα, τα εμπόδια και οι εντυπωσιακές του φιγούρες δεν μπορούν να περάσουν σε καμία περίπτωση απαρατήρητες.

Πηγή: Laughingsquid

Το κορίτσι που έκλεψε την παράσταση

Ο Leeloo, ένας μικρός χορευτής σε σόου χορού, είχε μόλις κλέψει την παράσταση. Ξαφνικά ένα μικρό κοριτσάκι εμφανίζεται στην σκηνή, προκαλώντας το αγόρι σε χορευτική μάχη. Δείτε την μικρή Terra να ευχαριστιέται με την ψυχή της να χορεύει μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τον θρίαμβο της Terra χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του COSMOTE VDSL.

Πηγή: Viral Nova

Η μικρή ακροβάτισσα

Αυτό το εξάχρονο κοριτσάκι με τις κοτσίδες από την Ινδία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, χάρη στις απίστευτες ικανότητές της να ισορροπεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Η μικρή κάνει ποδήλατο, περπατά και κάνει ακροβατικά κυριολεκτικά στον αέρα, με τον κόσμο να την αποθεώνει.

Πηγή: Viral Nova

Οι μπαμπάδες της συμφοράς

These dads are geniusCredit: www.Fatherly.com

Posted by Street FX Motorsport & Graphics on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Ένα από τα πιο δημοφιλέστερα βίντεο στο διαδίκτυο παρουσιάζει μερικές από τις εξυπνότερες εφευρέσεις των πιο «τεμπέληδων» μπαμπάδων που θέλουν να χαλαρώνουν, αλλά ταυτόχρονα να παίζουν και να φροντίζουν τα παιδιά τους. Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους μπαμπάδες της καρδιάς σας, χρησιμοποιώντας τις απίστευτες δυνατότητες του COSMOTE VDSL.

Πηγή: Viral Nova