ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/11/2015 15:01 EET | Updated 13/11/2015 15:01 EET

Ιερέας έκανε εξορκισμό σε «στοιχειωμένο» σπίτι στην Αργεντινή

Η πρακτική του εξορκισμού που στόχο έχει την εκδίωξη δαιμόνων και άλλων οντοτήτων από ένα σώμα ή χώρο, συνεχίζει να λαμβάνει χώρα εξορκισμοί ακόμα και στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Σε αυτό βλέπουμε έναν ιερέα να κάνει εξορκισμό σε σπίτι στην πόλη Καστελάρ στην Αργεντινή, στο οποίο είχε παρατηρηθεί μεταφυσική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, οι ένοικοι του σπιτιού σκέφτονται να φύγουν από το σπίτι, καθώς αντικείμενα κινούνταν μόνα τους και το παιδί της οικογένειας έχει ζωγραφίσει σταυρούς στους τοίχους του υπνοδωματίου του για να νιώθει ασφάλεια. Τον εξορκισμό έκανε ο επίσκοπος Μανουέλ Ακούνα, ενώ ένας ειδικός στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ονόματι Gustavo Farias κλήθηκε να ελέγξει εάν υπάρχει όντως υπάρχουν μεταφυσικές οντότητες στο σπίτι.

Ο Farias επιβεβαίωσε ότι κινείται μια μορφή ενέργειας στο σπίτι και ο ιερέας με την ομάδα του ξεκίνησαν τον εξορκισμό, κρατώντας σταυρούς και διαβάζοντας ιερά κείμενα. Μετά από μια ώρα προσευχής, ο ιερέας διαβεβαίωσε την οικογένεια ότι τα πνεύματα έφυγαν από το σπίτι.

«Σ' ευχαριστώ Μανουέλ, σ' ευχαριστώ», ακούγονται να λένε τα μέλη της οικογενείας.