ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/11/2015 07:40 EET | Updated 23/11/2015 07:41 EET

Κόντρα Βορίδη – Μεϊμαράκη για την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές: Δεν έχω καμία σχέση, αναληθείς οι αναφορές Μεϊμαράκη

Eurokinissi

Στους ισχυρισμούς του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι ο ίδιος γνώριζε την εταιρεία που ανέλαβε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και είχε δικηγορικές σχέσεις μαζί της απάντησε ο Μάκης Βορίδης.

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βορίδης, αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Μεϊμαράκης με κατηγόρησε για υποκρισία διότι όπως είπε γνώριζα την εταιρεία που ανέλαβε το έργο της υποστήριξης των εκλογών για τον Πρόεδρο της ΝΔ, της είχα δώσει δουλειές ως Υπουργός και είχα και δικηγορικές σχέσεις μαζί της.

Απαντώ:

1) Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη σχέση με την εταιρεία.

2) Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω, ουδέποτε έχει ανατεθεί από εμένα στα πλαίσια της ασκήσεως των Υπουργικών μου καθηκόντων, έργο στην συγκεκριμένη εταιρεία.

3) Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία που ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο στην εν λόγω εταιρεία αποτελεί υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας στην οποία εξ όσων γνωρίζω προΐσταται ο κ. Μεϊμαράκης. Τι εννοεί ακριβώς; Έχω παρέμβει στον ίδιο ή σε άλλον καθοιονδήποτε τρόπο προκειμένου να ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο στην συγκεκριμένη εταιρεία; Αν δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, τι νόημα έχουν οι προηγούμενες αναληθείς αναφορές;

Είπαμε να κρατάμε την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο ειδικά οι "παλιοί" που ισχυρίζονται ότι είναι θεματοφύλακες του πολιτικού πολιτισμού».