ΔΙΕΘΝΕΣ
03/12/2015 03:26 EET | Updated 03/12/2015 03:26 EET

Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει Aikido την αστυνομία της

Clive Mason via Getty Images
SOCHI, RUSSIA - OCTOBER 11: Actor Steven Seagal attends qualifying ahead of the Russian Formula One Grand Prix at Sochi Autodrom on October 11, 2014 in Sochi, Russia. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Με τις επιδόσεις του στις πολεμικές τέχνες ο Steven Seagal κάποτε έσωσε τον κόσμο από πυρηνικές επιθέσεις και ανελέητες πετρελαϊκές εταιρείες- σε blockbusters του Χόλιγουντ.

Όμως τώρα ο στάρ του Under Siege κλήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας για να μεταφέρει τις γνώσεις του στο Aikido,την ιαπωνική πολεμική τέχνη, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Indepdendent.

"Όταν ένας τόσο διάσημος σταρ έρχεται στη Σερβία,αγαπά τη χώρα και το λαό μας, επιθυμία μας είναι να τον ξαναφέρουμε πίσω", δήλωσε ο δήμαρχος του Βελιγραδίου Sinisa Mali.

Κατά τη διάρκεια τριήμερης επίσκεψης στο Βελιγράδι, ο 63χρονος βραβεύτηκε από την Brothers Karic Foundation για το φιλανθρωπικό του έργο και δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος που του είχε κάνει την ίδια τιμή και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παράλληλα συνάντησε τον πρωθυπουργό της χώρας Aleksandar Vucic και τον πρόεδρο Tomislav Nikolic.

Ο Seagal έχει 7 dan στο Aikido και ήταν εκπαιδευτής στην Ιαπωνία- ήταν μάλιστα ο πρώτος ξένος εκπαιδευτής Aikido στις Η.Π.Α.

ΠΗΓΗ: independent.co.uk

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost