Οι πιο συνηθισμένοι λογαριασμοί που ακολουθούν όλοι στο Instagram (κι ας μην το παραδέχονται)

Οι πιο συνηθισμένοι λογαριασμοί που ακολουθούν όλοι στο Instagram (κι ας μην το παραδέχονται)
Shutterstock

Μπορεί να λέμε ότι δεν είμαστε εθισμένοι στο Instagram και- εννοείται- μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, αλλά κάθε βράδυ δεν κλείνει το μάτι αν πρώτα δεν κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα για να δούμε τις φωτογραφίες που έχουν ποστάρει οι φίλοι μας. Και όταν λέμε φίλοι μας δεν εννοούμε μόνο τον Γιώργο που πήγαμε μαζί σχολείο ή την Μαρία που κάναμε αγγλικά, αλλά ανθρώπους από όλον τον κόσμο που οι φωτογραφίες τους μας εμπνέουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι λογαριασμών που απολαμβάνουμε όλοι να «ακολουθούμε» στο Instagram.

Οι φιλόζωοι

"How could you ever get tired of pie?" writes @rileybeann. #dogsofinstagram

A photo posted by Dogs of Instagram (@dogsofinstagram) on

Είτε σας αρέσουν οι σκύλοι, είτε οι γάτες είναι πάντοτε ευχάριστο να κοιτάζεις το κινητό σου και να βλέπεις ένα οποιοδήποτε ζώο να έχει πάρει μία αστεία πόζα, να κοιμάται, να ταξιδεύει, να πηγαίνει βόλτα ή να έχει κάποια συνήθεια που προκαλεί γέλιο. Με την προϋπόθεση πάντα να γνωρίζουμε όλοι ότι τα κατοικίδια δεν είναι αξεσουάρ, αλλά ζωντανά και εκτός από φωτογραφίες στο Instagram, χρειάζονται φροντίδα και αγάπη.

Οι λάτρεις του φαγητού

When you accidentally order the entire dessert menu because you can't figure out what to eat 😳🍴@guyliancafe

A photo posted by Li-Chi Pan ☁️ (@lichipan) on

Είναι εκείνοι που πηγαίνουν συνέχεια σε εστιατόρια και ανακαλύπτουν κάθε γαστρονομική γωνιά που υπάρχει στην πόλη. Μπορεί να μην χορταίνει το στομάχι, αλλά με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι foodies του instagram χορταίνει σίγουρα το μάτι. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται ποτέ να επισκεφτείτε αυτό το φοβερό εστιατόριο στην Ιαπωνία ή να φάτε τα φημισμένα tacos στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δεν σημαίνει ότι δεν σας αρέσει να τα βλέπετε.

Εκείνοι που αγαπούν την μόδα

Ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες με τα καινούρια ρούχα και παπούτσια τους, μαζί με διάφορες συμβουλές μόδας. Ταυτόχρονα πηγαίνουν συνέχεια σε εκδηλώσεις που κάνουν σχεδιαστές μόδας και εταιρείες ρούχων. Μπορεί να ισχυρίζεστε ότι δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα υλικά αγαθά και δεν σας νοιάζει η εμφάνισή σας, αλλά δεν περνάει μέρα που να μην κοιτάξετε τι φόρεσαν.

Design και αρχιτεκτονική

See @chiaraferragni's home by @consortdesign today on @domainehome! #popchic

A photo posted by Mat Sanders (@thematfinish) on

Είναι αυτοί που φωτογραφίζουν κτίρια, πλακάκια, γωνίες, εσωτερικούς χώρους που όλοι βλέπουμε αλλά δεν πάει το μυαλό μας να απαθανατίσουμε με τον φακό. Και πάντα, με κάποιον μαγικό τρόπο, τα κάνουν όλα να φαίνονται ακριβά, κομψά και εντυπωσιακά.

Οι ταξιδιώτες

A misty morning in the forest... . 📷 at @sunwolfbc #explorebc #MemoriesBeforeStuff

A photo posted by Leigh McClurg (@pebbleshoo) on

Είναι αυτοί με τους οποίους έχετε μία σχέση μίσους και πάθους. Από τη μία σας αρέσουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες που ανεβάζουν και βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μπορείτε να ταξιδέψετε νοητά κι εσείς σε όλα αυτά τα μέρη, αλλά από την άλλη τους μισείτε που κάνουν την ζωή που ονειρεύεστε.

Οι αθλητικοί

Ποζάρουν συνέχεια μπροστά από τον καθρέφτη τους, με κολάν και αθλητικά ρούχα, πολύ κουρασμένοι από την προπόνηση που έχουν κάνει ή φοβερά ενθουσιασμένοι με το τρέξιμο που πρόκειται να κάνουν. Αν πρόκειται για δρομείς, οι φωτογραφίες τους έχουν παπούτσια, τοπία και φωτογραφίες από τις εφαρμογές που έχουν για το τρέξιμο που καταγράφουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Αν πάλι, κάνουν κάποιο άλλο άθλημα, τον κύριο λόγο έχει ο εξοπλισμός τους ή τα ιδρωμένα τους μπράτσα. Τους ακολουθείτε γιατί ψάχνεις κάποιον να σας δώσει κίνητρο για να πας γυμναστήριο, αλλά μάλλον καταλήγετε να έχετε ενοχές που κάθεστε στον καναπέ σας και δεν κάνετε τίποτα.