ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/12/2015 16:35 EET | Updated 27/12/2015 16:35 EET

Πογέτ: «Καλύτερη ομάδα του α' γύρου ο Ολυμπιακός»

Sport24gr

Η ΑΕΚ έχει φτάσει στα μισά της διαδρομής της φετινής σεζόν. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει διανύσει μόνο το… μισό αυτής της μισής διαδρομής. Όμως έχει πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε στον πρώτο γύρο και τι πρέπει να γίνει στον δεύτερο. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Πογέτ έκανε μια αποτίμηση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και έθεσε τους επόμενους στόχους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Τα θετικά και τα αρνητικά της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο: "Το συν είναι ότι έχουμε κάνει ένα σερί νικών το τελευταίο διάστημα και αυτό με χαροποιεί αρκετά. Το αρνητικό είναι πολύ εύκολο να το βρω, είναι η απόσταση που έχουμε από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να την μειώσουμε".

Η καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: "Αδιαμφισβήτητα πιστεύω ότι όταν βλέπουμε στο τέλος του πρώτου γύρου τον βαθμολογικό πίνακα, δεν λέει ψέματα. Οπότε είναι ο Ολυμπιακός".

Ο MVP του πρωταθλήματος: "Είναι δύσκολο να επιλέξω κάποιον γιατί δεν έχω δει όλους τους αντιπάλους. Μπορώ να σας πω την άποψή μου στο τέλος του πρωταθλήματος".

Το γκολ και η στιγμή που κρατάει: "Η χειρότερη στιγμή ήταν το γκολ που δεχθήκαμε από τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά. Όσον αφορά το γκολ, αυτό που θα θυμάμαι για καιρό είναι το δεύτερο γκολ του Ντιέγκο Μπουονανότε κόντρα στη Λάρισα, στο οποίο έδειξε την απόλυτη ποιότητα που έχει αυτός ο παίκτης".

Τι θα ήθελε να αλλάξει: "Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω και θα ήθελα να δω είναι στους αγώνες που θα έχουμε με τις ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε και φυσικά αν μπορούμε να τους κερδίσουμε".

Πηγή: Sport24gr