ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/01/2016 06:28 EET

Αυτά είναι τα καλύτερα viral βίντεο της χρονιάς που πέρασε

youtube

Το 2015 ήταν μία χρονιά, όπου έγιναν πολλά πράγματα, τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα. Επειδή, όμως, η ζωή χρειάζεται λίγο κέφι και χαμόγελα, αυτά τα βίντεο είναι ό,τι πρέπει για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Αν, λοιπόν, το 2015 δεν καταφέρατε να δείτε τα παρακάτω βίντεο, οι απίστευτες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE θα σας βοηθήσουν να τα απολαύσετε το 2016!

Το κλειδί που δεν χρειάζεται κλειδαρά

Εάν δεν το είδατε την προηγούμενη χρονιά, μπορείτε να το δείτε άμεσα με την υπηρεσία του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE γιατί αυτό το βίντεο δεν είναι ένα απλό βίντεο, αλλά σας δείχνει πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα επιπλέον κλειδί. Χρήσιμο για όλους.

Πηγή: Laughing Squid

Η εννιάχρονη «νίντζα» με τις ξανθιές κοτσίδες

Η εννιάχρονη Jesse Jane McParland έχει πάθος με τις πολεμικές τέχνες. Ένα βίντεο από το Παιδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO δείχνει τις απίστευτες ικανότητες της μικρής, η οποία χειρίζεται το σπαθί σαν πραγματική νίντζα.

Πηγή: Laughingsquid

Τι συμβαίνει σε μία φούσκα στο κρύο;

Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη ότι η επιστήμη δεν είναι ποτέ βαρετή. Για την ακρίβεια, η επιστήμη είναι φανταστική! Εάν αναρωτιόσασταν τι θα συνέβαινε σε μία φούσκα σε θερμοκρασίες ψύχους, το βίντεο είναι η απάντηση και είναι απόλυτα μαγευτικό. Εμείς θα σας προτείναμε να το δοκιμάσετε και να αξιοποιήσετε τις ταχύτητες VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE σύνδεσής σας για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αξίζει!

Πηγή: Viral Nova

Το υγρό που αιωρείται

Σε ένα βίντεο ο Scott Kelly της NASA πειραματίστηκε με μια μπάλα νερού στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, τοποθετώντας χρώματα και μια ταμπλέτες σε αυτή. Τα αποτελέσματα είναι μαγευτικά και αν δεν είδατε το βίντεο το 2015, εκμεταλλευτείτε το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πηγή: Laughing Squid

Κάποιος έδεσε μια κούκλα Superman σε ένα drone και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και από την ταινία

Δε χρειάζονται πολλά λόγια, το βίντεο μιλά από μόνο του. Θα πούμε απλά πως, αν φύγατε κι εσείς απογοητευμένοι από τον κινηματογράφο μετά την προβολή του «Man Of Steel», το δημιούργημα του Barry Craig, ο οποίος έδεσε μια κούκλα του Superman σε ένα drone και το έστειλε για βόλτα πάνω από την πόλη, θα σας δικαιώσει και με το παραπάνω.

Πηγή: boredpanda.com