ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/01/2016 12:28 EET | Updated 05/01/2016 12:32 EET

Ο Πατούλης απαντά για το χρυσό σαλόνι: Είναι ένα σπίτι σαν αυτά που διαθέτουν χιλιάδες μεσοαστικές οικογένειες

Giorgos Patoulis / Facebook

Το «χρυσό» σπίτι του Γιώργου Πατούλη, ήταν η αφορμή για να γραφτούν πολλά στα social media, οι χρήστες των πάντα αρπάζουν την ευκαιρία να σχολιάσουν ότι τους κάνει... εντύπωση (ή απλά τους τυφλώνει).

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης λοιπόν απάντησε μέσω Facebook στα πολλά σχόλια και δημοσιεύματα για το σπίτι του και το περιβόητο χρυσό σαλόνι.

Οι επίμαχες φωτογραφίες

Μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής...

Posted by Giorgos Patoulis on Saturday, 2 January 2016

Το μήνυμα απευθύνεται «στους κακόβουλους» όπως γράφει που προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν ως άνθρωπο διαφορετικό από αυτόν που πραγματικά είναι.

Καταρχήν ξεκαθαρίζει ότι «η φωτογραφία αυτή ελήφθη μέσα στο σπίτι μου. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα (κι όχι για κάποια βίλα) που βρίσκεται στην Πεύκη (κι όχι στην Εκάλη ή την Πολιτεία), στο οποίο ζω από το 1988 μαζί με τη σύζυγό μου. Το διαμέρισμα αυτό ανήκε στους γονείς της και μας το παραχώρησαν για να καλύψουμε τις δικές μας ανάγκες στέγασης. Είναι ένα σπίτι σαν αυτά που διαθέτουν χιλιάδες μεσοαστικές ελληνικές οικογένειες, των οποίων τα μέλη δουλεύουν πολλές ώρες το 24ωρο για να διατηρήσουν ένα ευπρεπές επίπεδο ζωής».

Αναφέρει επίσης ότι «θεώρησα απολύτως ανθρώπινο να αναρτήσω μια οικογενειακή φωτογραφία από το χώρο του σπιτιού μου, το οποίο ούτε παλάτι είναι, ούτε χρυσό είναι όπως θέλουν κάποιοι για προφανείς λόγους να παρουσιάσουν».

Και αναφερόμενος στην μητέρα του γράφει: «Πολύ περισσότερο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χλευάζει το πρόσωπο της μητέρας μου με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς. Μιας γυναίκας η οποία ήταν φτωχή και χήρα και μπόρεσε να αναθρέψει σωστά τα δυο της παιδιά και να τα σπουδάσει. Τα προσβλητικά αυτά σχόλια τα επιστρέφω ολόκληρα σε όσους απερίσκεπτα τα ξεστόμισαν».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣΠριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την έλευση του Νέου Χρόνου, ανήρτησα στην προσωπική μου σελ...

Posted by Giorgos Patoulis on Tuesday, 5 January 2016

Και ορισμένα από τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter για την φωτογραφία του Γιώργου Πατούλη.