ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2016 05:09 EET | Updated 07/01/2016 05:18 EET

Θέλει τον Μανιάτη ο Μίτσελ στη Μαρσέιγ

Sport24.gr

Τον Γιάννη Μανιάτη έχει βάλει στο... μάτι ο Μίτσελ. Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να πάρει από τον διεθνή αμυντικό μέσο των Πειραιωτών, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι, αφού δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, αυτή την φορά επί γαλλικού εδάφους. Ο 29χρονος ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Μίτσελ και φέρεται να του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να τον φέρει στο "Βελοντρόμ".

Όσο για τον ίδιο τον Μανιάτη, βλέπει με πολύ καλό μάτι αυτή την προοπτική, αφού ξέρει ότι το Σαμπιονά είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και η Μαρσέιγ μια ομάδα από το "πάνω ράφι". Παράλληλα, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Μίτσελ, όπερ σημαίνει ότι θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που θα ήθελε, ώστε να κάνει το come back μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του που τον έχει φέρει πολύ πίσω.

Βέβαια, ο Μίτσελ βλέπει ότι οι εισηγήσεις του ως τώρα για την ενίσχυση της ομάδας δεν περνούν, διότι η Μαρσέιγ έχει τα πάνω της και τα κάτω της, με το μέλλον του στον πάγκο να μην είναι δεδομένος, άρα δεν τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης, κάτι που θέλει να αλλάξει άμεσα. Άρα, δεν είναι και τόσο εύκολη να γίνει μια τέτοια μετακίνηση του Μανιάτη στη Μασσαλία.

Στη λίστα του Μίτσελ και ο Χολέμπας

Εξάλλου, ο Ισπανός προπονητής θέλει και τον Χοσέ Χολέμπας στην ομάδα του Βέβαια, μεγάλο "αγκάθι" αποτελεί το 1,8 εκ. ευρώ που εισπράττει μικτά στην Αγγλία, ενώ και ο ίδιος δεν είναι τόσο ζεστός στην προοπτική να αφήσει την Premier League για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι "σφήκες" θα συζητούσαν μια πιθανή παραχώρησή του και υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος. Ο Μίτσελ τον έχει στη λίστα του και μένει να δούμε αν θα γίνει επίσημη κρούση της Μαρσέιγ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Sponsored Post