ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/01/2016 11:36 EET | Updated 11/01/2016 11:37 EET

Βουτιά θανάτου σε βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει στον γκρεμό

Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός στην Καλιφόρνια, ο οποίος βγήκε ζωντανός αφού το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό στα βουνά έξω από το Λος Άντζελες.

Ο James Shaw Jr. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του εξερχόμενος από τούνελ στον Angeles Crest Highway τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με το KTLA, ωστόσο το συμβάν έγινε viral στο Ίντερνετ πάνω από έναν χρόνο αργότερα, μετά τη δημοσίευση βίντεο του περιστατικού στο YouTube.

«Για να το θέσουμε απλά, αποσπάστηκε η προσοχή μου εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να είμαι 110% συγκεντρωμένος σε έναν δρόμο τον οποίο δεν ήξερα» είχε γράψει ο Shaw στο Instagram.

Όπως είπε, υπέθεσε ότι ο δρόμος ήταν ευθεία, αλλά υπήρχε στροφή στην έξοδο του τούνελ, και βρέθηκε εκτός.

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, που το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι τα πάντα να γυρίζουν. Ήμουν σίγουρος ότι θα προσγειωνόμουν ανάποδα και θα συντριβόμουν. Ήμουν στο χειρότερο roller coaster του κόσμου, που μπορούσε να τελειώσει μόνο στον θάνατο, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα» έγραψε.

Ευτυχώς, σταμάτησε σε τμήμα ενός αγωγού που βοήθησε στο να εμποδιστεί το αυτοκίνητο από το να πάει παρακάτω. «Ήταν το μόνο οριζοντίως επίπεδο μέρος σε έναν τρομερά επικλινή λόφο» έγραψε ο Shaw. «Εάν είχα “φύγει” μερικά πόδια πριν ή μετά, θα ήμουν νεκρός».

Επίσης, δημοσίευσε μια εικόνα του αυτοκινήτου του να ανασύρεται.

Σημειώνεται ότι, όπως έγραψε σε blogpost για το περιστατικό, ένας από τους διασώστες ήταν ο ηθοποιός Lou Ferrigno, που έπαιξε τον...Incredible Hulk στην τηλεόραση από το 1977 ως το 1982, ο οποίος του είπε ότι θα έπρεπε να πάει να αγοράσει λαχείο. «Νομίζω ότι χρησιμοποίησα ήδη την τύχη μου» έγραψε σχετικά ο Shaw.