ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/01/2016 07:26 EET

Άνθρωποι διακινδυνεύουν για να φάνε κάτι γλυκό και άλλες περίεργες ειδήσεις από το διαδίκτυο

youtube

Ο κόσμος του διαδικτύου ξαναχτυπά, αφού δεν σταματά να μας γεμίζει καθημερινά με ενδιαφέρουσες και περίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Χάρη μάλιστα στο VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE, μπορούμε πλέον να σερφάρουμε στο διαδίκτυο σε απίστευτες ταχύτητες, οπότε καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε.

O μεγαλύτερος σκύλος του κόσμου

O σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, αλλά στην περίπτωση του Ρόκο είναι και ο μεγαλύτερος φίλος. Ο σκύλος του Νίκολας Χελμς και τη Τζέσικα Ουΐλιαμς είναι μόλις δύο ετών και, παρά το μέγεθός του, κάνει σαν κουτάβι.

Πηγή: Youtube

Η σαπουνόφουσκα που παγώνει

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε το χιόνι και το κρύο της Πολωνίας, αλλά πάντα εντυπωσιαζόμαστε με την όμορφη εικόνα μίας φούσκας από σαπούνι που παγώνει σιγά- σιγά στους -15 βαθμούς Κελσίου. Εάν εντυπωσιαστήκατε κι εσείς με το βίντεο, μην διστάσετε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Bored Panda

Γάτες και άντρες, ένας συνδυασμός που κερδίζει

Σας αρέσουν οι γάτες; Οι ωραίοι άντρες; Τότε αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι φτιαγμένος για εσάς. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

#hotties #hotdudeswithcats #hotdudeswithkittens #kitten #kittens #cats #catsofinstagram #cute #aww #adorable #springbreak

A photo posted by HotDudesWithKittens - Official (@hotdudeswithkittens) on


Πηγή: Elite Daily


Τα πάντα για το φαγητό

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τρέμουμε στην ιδέα της έκρηξης ενός ηφαιστείου, αλλά υπάρχουν και κάποιοι, όπως αυτός ο άντρας, που το βλέπουν ως ευκαιρία για να τσιμπήσουν κάτι. Εντυπωσιακός τρόπος για να φάει κανείς, όσο εντυπωσιακό είναι το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε αυτό το βίντεο.

Πηγή: Viral Nova

Το χαλάκι- ξυπνητήρι που θα σας σηκώσει από το κρεβάτι

Εάν θέλετε να σταματήσει να χτυπάει το συγκεκριμένο ξυπνητήρι θα πρέπει να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να πατήσετε πάνω και να μείνετε εκεί για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα, αρκετός χρόνος για να το πάρετε απόφαση ότι ο ύπνος σας έφτασε στο τέλος του.

Πηγή: Laughing Squid

Sponsored Post