ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/01/2016 10:41 EET | Updated 24/01/2016 14:09 EET

Arianna Huffington: «O Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει μια τεράστια μετατόπιση από τις αξίες των ΗΠΑ»

Arianna Huffington at the Commonwealth Club, part of her book tour for "Third World America."  CC BY NC photo by JD Lasica. Must credit: JD Lasica/Socialmedia.biz. Contact the photographer for rights to republish this image.
jdlasica/Flickr
Arianna Huffington at the Commonwealth Club, part of her book tour for "Third World America." CC BY NC photo by JD Lasica. Must credit: JD Lasica/Socialmedia.biz. Contact the photographer for rights to republish this image.

Την αλλαγή της στάσης της Huffington Post απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε η πρόεδρος και συν-ιδρυτής της Huffington Post, Arianna Huffington. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Huffington στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Η πρόεδρος και συν-ιδρυτής της Huffington Post προχώρησε σε αλλαγή στάσης απέναντι στον εκατομμυριούχο μετά τις ρατσιστικές του δηλώσεις αναφορικά με τους μουσουλμάνους της Αμερικής.

«Πιστεύω πως τα ΜΜΕ του έδωσαν 'ελευθέρας'. Με πολλούς τρόπους έστρεψαν σε μεγάλο βαθμό την προσοχή επάνω του και δεν επικέντρωσαν ειλικρινά στο πόσο καταστροφικά είναι όσα προτείνει» σημείωσε και τόνισε πως η απόφαση δεν έχει να κάνει με επιλογή ανάμεσα στο Δημοκρατικό ή το Ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο.

«Όπου και αν τοποθετείται κανείς πολιτικά, δεξιά ή αριστερά, ο Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει μια τεράστια μετατόπιση από τις αξίες των ΗΠΑ» σημείωσε.

«Αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ πρέπει να υπενθυμίζουν σε όλους αυτό το γεγονός, αντί να τον καλύπτουν σαν ένα συμβατικό υποψήφιο» συμπλήρωσε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επιτεθεί στο twitter στην κ. Huffington προσωπικά, αποκαλώντας τον διεθνή διαδικτυακό τίτλο «ένα σόου για κλόουν, που παριστάνει πως είναι πηγή έγκυρων ειδήσεων». Η πολιτική της Huffington Post άλλαξε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών αναφορικά με τους μουσουλμάνους στην Αμερική.

Η κ. Huffington δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC πως «μια τέτοια δήλωση ενέχει τεράστιο κίνδυνο για τη χώρα που οδηγεί σε αντίθεση με όλα όσα αντιπροσωπεύει η Αμερική. Τότε ήταν που ξεκινήσαμε να μεταδίδουμε ειδήσεις για εκείνον με τρόπο που να θυμίζει συνεχώς στο κοινό τον κίνδυνο που κρύβει».

Sponsored Post