ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/01/2016 08:33 EET | Updated 31/01/2016 08:33 EET

Ένωση Κεντρώων: Τα ψέματα της κυβέρνησης θα λάβουν τέλος τη Δευτέρα

Sooc

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει με ανακοινώσεις της η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας ότι «τα ψέματα της κυβέρνησης θα λάβουν τέλος από τη Δευτέρα όπου ξεκινά η πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης».

«Σταδιακά οι μάσκες θα πέσουν και ούτε πλέον οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα θα μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση διότι οι απαιτήσεις των δανειστών είναι μεγάλες και είναι μεγάλες διότι ο Σύριζα υπέγραψε τα πάντα το περασμένο καλοκαίρι. Το θέμα είναι τι θα κάνετε τώρα κ. Τσίπρα; Θα συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα χρησιμοποιώντας την Βαρουφάκειο τακτική ή θα βάλετε τάξη κόβοντας τις αληθινές παθογένειες προς εξοικονόμηση ικανοποιητικού ποσού για το κράτος;»

Σε άλλη ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η  κυβέρνηση «αρνείται πεισματικά να "χτυπήσει" τις παθογένειες του παρελθόντος ώστε να βρεθούν από εκεί τα χρήματα προς την επίτευξη των ίδιων στόχων. Αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να βαρύνει με ατελείωτες εισφορές τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και παράλληλα να αφήσει ανέγγιχτους τους 80.000 πλούσιους Έλληνες με εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως και τους τέως βουλευτές.

Όσο για την ενοποίηση όλων των συντάξεων με πλαφόν στα 1.500 ευρώ ή την μη περικοπή καμίας σύνταξης κάτω από τα ± 1.000 ευρώ, ούτε λόγος. Η κυβέρνηση του Σύριζα φορά κόκκινες παρωπίδες που όταν αποφασίσει να τις βγάλει, θα έχει ήδη καταστρέψει χιλιάδες μικρομεσαίων οικογενειών».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στη Real, ανέφερε ότι «μας ενδιαφέρουν οι πραγματικές συμμαχίες στη βάση της πολιτικής κατεύθυνσης και των πολιτικών αποφάσεων και όχι σε συμμαχίες στη βάση της συναλλαγής κορυφών ή κοινοβουλευτικών αριθμών...Η θέση μου για τους εν δυνάμει συμμάχους της κυβέρνησής μας δεν αφορά μόνο τον κ. Λεβέντη και το κόμμα του, αλλά όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να κάνουν την εξής επιλογή: να στηρίξουν τον αγώνα της κυβέρνησης». 

Sponsored Post