Λέστερ για τίτλο, 3-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ

Λέστερ για τίτλο, 3-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ
Sport24.gr

Μία ακόμη συγκλονιστική παράσταση από την Λέστερ και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς οι "αλεπούδες" νίκησαν με 3-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ, μετατρέποντας σε... περίπατο το ντέρμπι κορυφής.

Πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς έπειτα από 25 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς περισσότερους από τους "πολίτες", ενώ Άρσεναλ και Τότεναμ με νίκες θα παραμείνουν στο -5.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ήταν ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Ρόμπερτ Χουτ, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ από εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ και έκανε το 0-3 στο 60' με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κρίστιαν Φουχς.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ με εντυπωσιακή προσπάθεια είχε κάνει στο 48' το 0-2, φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, όπως και ο Σέρχιο Αγκουέρο που στο 87' μείωσε για το τελικό 1-3.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Ντελφ (52' Ιχεανάτσο), Γιαγιά Τουρέ (52' Φερνάντο), Νταβίντ Σίλβα (77' Κέλινα), Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (77' Γκρέι), Ολμπράιτον (85' Νέιθαν Ντάιερ), Οκαζάκι (80' Ουγιόα), Βάρντι.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Δημοφιλή