ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/02/2016 09:04 EET

Ποιον ηθοποιό που έχει κερδίσει Όσκαρ χαρακτήρισε «τρελό και με την βούλα», ο Johnny Depp;

SANTA BARBARA, CA - FEBRUARY 04:  Actor Johnny Depp appears onstage at The Santa Barbara International Film Festival on February 4, 2016 in Santa Barbara, California.  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dom Perignon)
Michael Kovac via Getty Images
SANTA BARBARA, CA - FEBRUARY 04: Actor Johnny Depp appears onstage at The Santa Barbara International Film Festival on February 4, 2016 in Santa Barbara, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dom Perignon)

Ο Johnny Depp είναι γνωστός για τους εκκεντρικούς του ρόλους και την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του, αλλά κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει βρεθεί δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Marlon Brando, ο Tim Burton και ο Hunter S. Thompson.

Υπάρχει, όμως και ένας διάσημος ηθοποιός που έχει κερδίσει Όσκαρ, τον οποίο ο Depp βρίσκει τόσο «όμορφα τρελό» που δεν κρατήθηκε και του το είπε μπροστά του.

Ο λόγος για τον Al Pacino.

via GIPHY

Πριν από μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης, ο Depp θυμήθηκε τη συνεργασία που είχε το 1997 με τον Pacino για την ταινία Donnie Brasco.

Συγκεκριμένα το Variety, αναφέρει:

Πίστευε (ο Depp) ότι ο ηθοποιός της ταινίας «Godfather» ήταν πιστοποιημένα τρελός, και βρήκε λίγο χρόνο στα γυρίσματα για να του το πει, κάτι που οδήγησε σε μία από τις πιο αστείες ιστορίες του απογεύματος.

«Του είπα αυτό με την πιστοποίηση (ότι δηλαδή ήταν τρελός και με τη βούλα), και ο ίδιος απάντησε αμέσως: “Ναι, δεν το ήξερες;”»

Ενώ μετά, θυμάται ο Depp ότι η επόμενη ατάκα του ήταν: «Ξέρεις, είσαι κι εσύ πολύ γ....να περίεργος.»

Sponsored Post