Δεκτή η προσφυγή του Μανώλη Σφακιανάκη: Δεν μετακινείται

Δεκτή η προσφυγή του Μανώλη Σφακιανάκη: Δεν μετακινείται
eurokinissi

Δεκτή έγινε η προσφυγή του υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ, Μανώλη Σφακιανάκη κατά της μετακίνησης του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις μετακινήσεις – τοποθετήσεις των ταξιάρχων της ΕΛ.ΑΔ, η οποία εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη.

«Έγινε δεκτή η προσφυγή του Υποστρατήγου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε παρέμβαση από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ακυρωθεί η μετάθεση του και να παραμείνει στην υπηρεσία του.

Υπενθυμίζεται ότι με την προσφυγή του ο κ. Σφακιανάκης ζητούσε την ακύρωση της μετακίνησής του, δικαίωμα που του παρέχει ο σχετικός κανονισμός και συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ για τις τοποθετήσεις των υποστρατήγων,μετακινήθηκε χθες Τετάρτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη θέση του προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από πολλές πλευρές.

Διαβάστε επίσης:

Δημοφιλή