ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/03/2016 04:51 EET | Updated 01/03/2016 05:55 EET

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης

sooc

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης με επιστολή που έστειλε στον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Σε αυτή ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού και τονίζει πως εξέθεσε «με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα» τις ενστάσεις του για την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει ο κ. Θεοχάρης και απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη.

Τέλος εκφράζει την ελπίδα πως ο κ. Θεοδωράκης θα προβεί στις αναγκαίες πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξει την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.

«Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι με απόφασή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης όρισε ως νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μαζί με τον Σπύρο Δανέλλη, τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά.