ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/03/2016 13:23 EET | Updated 10/03/2016 13:23 EET

Ο Παντελίδης ήταν αυτός που οδηγούσε, σύμφωνα με τις έρευνες της Τροχαίας

Eurokinissi

Την πρώτη κατάθεσή της στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες η 30χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που ανετράπη σε επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Η 30χρονη, η οποία νοσηλευόταν για πολλές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», αποσωληνώθηκε την περασμένη Τρίτη από τους θεράποντες γιατρούς και θα είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αξιωματικός της Τροχαίας που προΐσταται των ερευνών για το δυστύχημα αναφέρει ότι «οι ισχυρισμοί που έχουν ακουστεί ότι μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να μην οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ δεν προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Αυτό θα γίνει βεβαιότητα, όμως, μόνο όταν πάρουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Τα αποτελέσματα από τις πραγματογνωμοσύνες, επίσης, δεν έχουν έρθει ακόμα στα χέρια μας για να διαπιστώσουμε την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, αν και είναι πολύ πιθανό η ακριβής εκτίμηση της ταχύτητας να είναι αδύνατη».