Αυτό το αξιαγάπητο ορφανό καγκουρό νομίζει ότι το μπλουζάκι του αστυνομικού είναι ο μάρσιπος της μαμάς του

Αυτό το αξιαγάπητο ορφανό καγκουρό νομίζει ότι το μπλουζάκι του αστυνομικού είναι ο μάρσιπος της μαμάς του

Το μόνο που ήθελε αυτό το μικρό καγκουρό ήταν να κουλουριαστεί στο μάρσιπο της μαμάς του.

Αλλά αφού ένα φορτηγό την χτύπησε και την σκότωσε στη Δυτική Αυστραλία, του έτυχε το αμέσως καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο Ίντερνετ δείχνει το μικρό ορφανό καγκουρό να μπαίνει μέσα στο μπλουζάκι ενός αστυνομικού και να κουλουριάζεται εκεί. Είναι αξιαγάπητο:

Constable Mason from Cue Police Station thanks everyone for their input into the naming of the cute little rescue Joey. Drum roll please ..... CuejoSpecial thank you to Jennifer Evans with coming up with the name - very clever indeed :)

Posted by Western Australia Police on Thursday, 10 March 2016

Το 4χρονο ζώο τραβήχτηκε από το μάρσιπο της νεκρής μητέρας του και παραδόθηκε στους αστυνομικούς στην μικρή πόλη Κιου, 385 μίλια βορειοανατολικά του Περθ, την Τετάρτη το πρωί.

Ο αστυφύλακας Σκοτ Μέισον, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, προσέχει το μικρό καγκουρό. Αποκάλυψε μάλιστα μέσω του Facebook την Παρασκευή ότι οι κάτοικοι ψήφισαν και αποφάσισαν να ονομάσουν τον γλυκύτατο μικρούλι Κιουτζόι.

«Επειδή θέλει τάισμα κάθε τρεις ώρες, θα είναι το μικρό μου παιδί βασικά, αφού η γυναίκα μου είναι στο Περθ με το νεογέννητο μωρό μας,» δήλωσε ο Μέισον στο Perth Now.