Έφηβη δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση με σπρέϋ πιπεριού σε προεκλογική ομιλία του Τραμπ

Έφηβη δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση με σπρέϋ πιπεριού σε προεκλογική ομιλία του Τραμπ
Twitter

Μια 15χρονη κοπέλα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια της έριξαν σπρέϋ πιπεριού έξω από μια προεκλογική συγκέντρωση του Ντόλαντ Τραμπ στο Τζέινσβιλ στο Ουισκόνσιν την Τετάρτη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η έφηβη, η οποία ήταν διαδηλώτρια σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρισκόταν ανάμεσα σε 1.000 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο Holiday Inn Express, όταν κάποιος άνδρας φέρεται να της έπιασε το στήθος και κάποιος άλλος της έριξε σπρέϋ πιπεριού.

Βίντεο δείχνει την έφηβη να φωνάζει σε έναν άνδρα στο πλήθος.

«Μου έπιασες το στήθος», φώναζε.

«Δεν την άγγιξα ποτέ», απάντησε κάποιος μέσα από το πλήθος.

Όταν η έφηβη προσπάθησε να δώσει γροθιά σε κάποιον μέσα στο πλήθος, κάποιος άλλος της έριξε μια πορτοκαλί ουσία στο πρόσωπο.

Οι αρχές λένε ότι η άοπλη νεαρή και μια άλλη γυναίκα που εισέπνευσε το σπρέϋ πιπεριού δέχτηκαν ιατρική φροντίδα μετά το περιστατικό.

«Αυτή τη στιγμή αναζητούμε δύο υπόπτους, έναν για σεξουαλική παρενόχληση και έναν για χρήση σπρέϋ πιπεριού», δήλωσε η αστυνομία.

Δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας ονόματι Molly Beck, η οποία κάλυπτε την προεκλογική ομιλία είπε ότι έπεσε και σε εκείνη σπρέϋ πιπεριού.

«Κάποιες στιγμές σήμερα στην ομιλία του (Τραμπ) στο Τζέινσβιλ έμοιαζαν σαν να έχουν βγει από επεισόδιο του “Black Mirror”», έγραψε, αναφερόμενη στη δυστοπική βρετανική σειρά.

*To κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Δημοφιλή