ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/04/2016 09:28 EEST | Updated 10/04/2016 09:29 EEST

Πυρά ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού κατά Δρίτσα. «Δεν μπορούν να σοβαρευτούν, έλεος πια». «Να εγκαταλείψει την καρέκλα του»

Sooc

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, λόγω των πρόσφατων δηλώσεων Δρίτσα στον απόηχο της υπογραφής της συμφωνίας για τον ΟΛΠ, άσκησαν το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού, «οι δηλώσεις Δρίτσα είναι άλλη μια πράξη στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Δρίτσας είναι υπουργός. Με αυτά που λέει θέτει σε αμφισβήτηση κεντρικές αποφάσεις και υπονομεύει και τη διαπραγματευτική θέση της χώρας ενόψει αξιολόγησης.Ή πρέπει να εγκαταλείψει την καρέκλα του ή πρέπει ο κ. Τσίπρας να του πει να την εγκαταλείψει».

Επίσης, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης Σύριζα συνεχίζεται… Σήμερα είχαμε πρωινή παράσταση με νούμερο Θεόδωρου Δρίτσα. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα ως θεατής. Όμως αυτό που πραγματικά ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί είναι η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία. Αφού, αποδεδειγμένα πια, δεν μπορούν να σοβαρευτούν, ας κατεβάσουν την κακόγουστη παράσταση. Έλεος πια!».