ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/04/2016 12:01 EEST | Updated 10/04/2016 12:02 EEST

Δρίτσας: Κατασκευές σκοπιμότητας οι ερμηνείες που δίδονται σε όσα είπα

SOOC

«Προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας αμέσως μετά τη σωρεία αντιδράσεων για τις πρωινές δηλώσεις του στο Mega όπου είχε υπογραμμίσει πως δεν τέλειωσε η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ και ότι το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.

Όπως εξηγεί ο υπουργός «κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής».

Διευκρινίζει δε πως η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου «καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή»