ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/04/2016 09:08 EEST | Updated 10/04/2016 09:17 EEST

Λιγότερο «θεατρινισμό» ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ μετά την κριτική που άσκησε για τις δηλώσεις Δρίτσα

Sooc

Στη γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα στο Μega απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με γραπτή του δήλωση. Η ΝΔ είχε αποκαλέσει «φαρσοκωμωδία την κυβέρνηση, ζητώντας την αποχώρησή της. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, κ. Δρίτσα, σε πρωινή εκπομπή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση του ΟΛΠ.

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της ΝΔ. Σήμερα, μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”. Πρόκειται πλέον για μια Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα. Φύγετε», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

«"Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας" δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens. Θα συνιστούσαμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό στο γραφείο τύπου της ΝΔ, που εχθές είχε κατεβάσει ρολά, λόγω των αποκαλύψεων για την λίστα Λαγκάρντ και τους συγγενείς του πρώην προέδρου του κόμματος», ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.