ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/04/2016 09:44 EEST | Updated 15/04/2016 09:44 EEST

Το Κρεμλίνο ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση του Πούτιν ότι πίσω από τη διαρροή των "Panama Papers" βρίσκεται η τράπεζα των ΗΠΑ

Kommersant Photo via Getty Images
MOSCOW, RUSSIA - APRIL 14: Russian President Vladimir Putin speaks during his annual televised question-and-answer session at Gostiny Dvor on April 14, 2016 in Moscow, Russia. (Photo by Dmitry Azarov/Kommersant Photo via Getty Images)

Το Κρεμλίνο ζήτησε σήμερα συγγνώμη από την επενδυτική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών Goldman Sachs και τη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, λέγοντας ότι οι σύμβουλοί του έδωσαν τη λανθασμένη πληροφορία στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η αμερικανική τράπεζα είναι ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας.

Ο Πούτιν, απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις που του τέθηκαν τηλεφωνικά χθες, επανέλαβε τη λανθασμένη πληροφορία στα σχόλια που έκανε σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από τη διαρροή των "Panama Papers" στη γερμανική εφημερίδα.

"Είναι μάλλον ένα λάθος εκείνων που ετοίμασαν τα έγγραφα της ενημέρωσης, δικό μου λάθος", δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

"Υπήρχε μία πληροφορία που δεν είχε ελεγχθεί ξανά και ξανά και τη δώσαμε στον πρόεδρο. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη (από την τράπεζα) και θα ζητήσουμε συγγνώμη και από την εφημερίδα", είπε.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post