ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/05/2016 19:36 EEST | Updated 10/05/2016 19:36 EEST

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ντροπή η αθώωση του Μελισσανίδη»

Contra.gr

H ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μία αιχμηρή και άκρως επιθετική ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να αθωώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να αθωώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Κύρκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση για το ζήτημα, εκδίδοντας μία αιχμηρή ανακοίνωση και κάνοντας λόγο για «απόφαση-ανοσιούργημα που ανοίγει την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να εκβιάζει και να απειλεί παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

Μια ακόμα απόφαση ακατανόητη και προκλητική έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των τελευταίων ακατανόητων και προκλητικών ενεργειών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τον «φίλαθλο» και αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λεκτική επίθεση, την εξύβριση και τις απειλές στον παρατηρητή της ΕΠΟ Δημήτρη Κύρκο που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ακόμα και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μοιάζει λίγη για να περιγράψει αυτή την απόφαση-ανοσιούργημα που ανοίγει την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να εκβιάζει και να απειλεί παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.

Δίνει το δικαίωμα να απειλούνται και να επηρεάζονται, διαιτητές, παρατηρητές, άνθρωποι της διαιτησίας.

Το μόνο που μας μένει είναι να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Μιχαήλ Χαριάτη για την απόφαση του.

Θυμίζουμε ότι με παλαιότερη απόφαση της ίδιας επιτροπής, η κυρία Λουίζα Γλυκερία Ιωαννίδου είχε απαλλάξει τον αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για μια άκρως υβριστική ανακοίνωση του.

Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα και καλά θα κάνει ο κ. Κύρκος να μην ελπίζει ότι θα βρεθούν και εκείνοι που λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο ΟΑΚΑ έκαψαν το αυτοκίνητο του αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μόνο που καταφέρατε ήταν να ξεφτιλιστείτε στα μάτια του φίλαθλου κόσμου».

Πηγή: Contra.gr