ΔΙΕΘΝΕΣ
15/05/2016 13:28 EEST | Updated 15/05/2016 16:37 EEST

Εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ λόγω ύποπτου πακέτου. Ματαίωση του Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ

Alex Livesey via Getty Images
MANCHESTER, ENGLAND - MAY 15: Fans are evacuated from the ground as the match is abandoned ahead of the Barclays Premier League match between Manchester United and AFC Bournemouth at Old Trafford on May 15, 2016 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Συναγερμός σήμανε στον Ολντ Τράφορντ, ύστερα από την ανακάλυψη ύποπτου πακέτου. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι αρχές αποφάσισαν την ματαίωση του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ για την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Σύμφωνα με την αστυνομία έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν περιείχε εκρηκτικά.

Το ύποπτο πακέτο βρέθηκε στη βορειοδυτική εξέδρα του Ολντ Τράφορντ και άμεσα δόθηκε εντολή να αδειάσει όλο το γήπεδο των «κόκκινων διάβολων». Πρόκειται για μια τσάντα, τοποθετημένη πολύ κοντά στη γραμμή του κόρνερ.

Το γήπεδο εκκενώθηκε με ασφάλεια και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί και από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ μέσα έχει μπει η Αστυνομία με εκπαιδευμένα σκυλιά, προς εξέταση της τσάντας. Παράλληλα γίνονται διεξοδικές έρευνες και σε άλλα σημεία του γηπέδου.

Photo gallery Old Trafford See Gallery