Η Amy Schumer αναγκάστηκε να απαντήσει για ακόμα μία φορά στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

Η Amy Schumer αναγκάστηκε να απαντήσει για ακόμα μία φορά στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της
instagram

Μπορεί ο κόσμος να το έχει βάλει σκοπό να κάνει την Amy Schumer να νιώσει άσχημα για το σώμα της, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα, αλλά συνεχίζει να ζει την ζωή της όπως ακριβώς θέλει.

Όπως αναφέρει το Μashable, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ημέρες, όπου περπατάει σε μία παραλάι στην Χαβάη, φορώντας (τι άλλο;) το μαγιό της, με την αυτοσαρκαστική περιγραφή «BFG» (Big Friendly Giant, Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας).

Φυσικά, αν και η ίδια έγραψε αυτή την χιουμοριστική περιγραφή, πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της και το γεγονός ότι τολμάει (αν είναι δυνατόν) να αναρτήσει μία φωτογραφία της με μαγιό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Schumer δέχεται αρνητική κριτική για το σώμα της, οπότε αποφάσισε να αλλάξει την περιγραφή της φωτογραφίας και να γράψει το εξής:

«Ήθελα να γράψω “καλημέρα τρολς”. Ελπίζω να βρίσκετε κάποιου είδους χαρά έχοντας ανθρώπινη επαφή σήμερα και όχι γράφοντας άσχημα πράγματα σε αγνώστους που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ και που πυροδοτούν κάτι μέσα σας που σας κάνει να νιώθετε ανήμποροι και μόνοι. Έτσι είμαι. Νιώθω ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι φαίνομαι δυνατή και υγιής και λίγο σαν την Μiss Τrunchbull, από την ταινία “Ματίλντα”, Φιλιά!»

Δημοφιλή