ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/06/2016 07:46 EEST | Updated 04/06/2016 08:51 EEST

Σκηνές εξορκιστή μέσα σε σούπερ μάρκετ. Γυναίκα δαιμονίζεται ενώ αντικείμενα πέφτουν μόνα τους από τα ράφια

Το βίντεο με μια γυναίκα που φέρεται να καταλαμβάνεται από ένα δαιμονικό πνεύμα μέσα σε σούπερ μάρκετ όχι μόνο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά έχει ξεσηκώσει τις συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια γυναίκα προχωρά στο διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ στην Κίνα, όταν ένα αντικείμενο σ΄ένα από τα ράφια αρχίζει να κουνιέται, χωρίς έξωθεν παρέμβαση, και πέφτει στο έδαφος. Η γυναίκα που μόλις το έχει προσπεράσει επιστρέψει το σηκώνει και το τοποθετεί πάλι πίσω στο ράφι.

Όμως εκείνη τη στιγμή της πέφτουν τα πράγματα που κρατά, αρχίζει να έχει σπασμούς, να βογκά και τελικά πέφτει στα γόνατα.

Κάποιοι προσπαθούν να τη προσεγγίσουν όταν αυτή βγάζει μια κραυγή και τους τρομοκρατεί, την ίδια ώρα τα ράφια αρχίζουν ανεξήγητα να κουνιούνται, μια αιωρούμενη ταμπέλα, η οποία μέχρι πρότινος ήταν ακίνητη, αρχίζει και κουνιέται σαν να τη φυσάει αέρας.

Έπειτα από λίγο η γυναίκα έρχεται στα σύγκαλά της οι τρεις αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να τη σηκώσουν και το αντικείμενο που αρχικά είχε πέσει μόνο του στο πάτωμα για άλλη μια φορά, σαν κάποιο αόρατο χέρι να το σπρώχνει, φεύγει και πάλι από το ράφι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θεωρίες είναι πολλές, με αρκετούς να λένε ότι η γυναίκα καταλήφθηκε από ένα δαιμονικό πνεύμα, κάποιοι εκτιμούν πως επρόκειτο για μια επιληπτική κρίση, ενώ άλλοι πάλι πιστεύουν πως το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο.