ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/06/2016 07:36 EEST | Updated 11/06/2016 07:39 EEST

Πως γίνεται ένα μπαστούνι αλλαντικών να προκαλεί πραγματικό τρόμο στους Βρετανούς (και σε εμάς)

PM Images via Getty Images
Sliced ham in plastic wrapping

Μερικούς από εμάς σίγουρα μας έχετε ακούσει να λέμε πως όταν βλέπουμε έναν κλόουν (ή μαριονέτες κλπ) αισθανόμαστε λίγο έως πολύ περίεργα. Για την ακρίβεια μπορεί μας σηκώνεται η τρίχα και σίγουρα κάνουμε μεταβολή προς την αντίθετη κατεύθυνση, σβήνουμε την τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή κλπ...Εάν κάποιος κλόουν προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή μας στο δρόμο μάλλον θα αρχίσουμε να τρέχουμε. Ναι, φρικάρουμε!

Ε, φανταστείτε λοιπόν τώρα εάν αισθάνεστε τόσο άβολα με τους κλόουν να έρχεται κάποιος να παίξει με τη φοβία σας προσθέτοντας σε αυτή και άλλες φρικιαστικές...παραμέτρους.

Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωση του Bill Roll του «εφιάλτη» για όσους τρομάζουν στη θέα των κλόουν.

Πρόκειται για το δημοφιλές «μπαστούνι» χοιρινού κρέατος Ιρλανδικής εμπνεύσεως που πλέον κυκλοφορεί πλέον και στη Μεγάλη Βρετανία με την ονομασία Pork Luncheon Meat. Πολλοί καταναλωτές όμως που δεν βρήκαν και τόσο καλή την ιδέα των παραγωγών του άρχισαν να το αποκαλούν Meat Clown...

To γιατί, μπορείτε να το καταλάβετε πολύ εύκολα από τη φωτογραφία που ακολουθεί και προσοχή στα σχόλια με τους χρήστες να κάνουν λόγο για πραγματικό «εφιάλτη»: