Κινηματογραφική καταδίωξη 12χρονης στο Τέξας. Έκλεψε το αυτοκίνητο της γιαγιάς της

Κινηματογραφική καταδίωξη 12χρονης στο Τέξας. Έκλεψε το αυτοκίνητο της γιαγιάς της
Driving in city at dusk.
Driving in city at dusk.
Shoji Fujita via Getty Images

Δωδεκάχρονη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνελήφθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη σε πολυσύχναστες λεωφόρους του Τέξας.

Η 12χρονη είχε κλέψει το αυτοκίνητο της γιαγιά της το απόγευμα της Τετάρτης και άρχισε να κινείται στους δρόμους με περισσότερα από 180 χλμ την ώρα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις. Κάποια στιγμή άρχισε μάλιστα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν η πεντάχρονη αδελφή της.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν η γιαγιά των παιδιών αντιλήφθηκε ότι αυτά έλειπαν από το σπίτι, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας, και κάλεσε τις αρχές, ανησυχώντας ότι έχουν απαχθεί.

Οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της OnStar που συνέδεε το όχημα με δίκτυο WiFi. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το όχημα κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Η δωδεκάχρονη κρατείται από τις αρχές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κρατητήρια ανηλίκων λόγω του μεγέθους της ανευθυνότητας, όπως είπαν, που έδειξε.

Δημοφιλή