ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/07/2016 15:31 EEST | Updated 09/07/2016 18:45 EEST

Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα της Ρόδου για να συλλάβει φοροφυγά

Luis Davilla via Getty Images
agathi beach rodas island

Μάρτυρες μίας απίστευτης σκηνής έγιναν λουόμενοι σε παραλία της Ρόδου, οι οποίοι είδαν μία εφοριακό να βουτά στη θάλασσα προκειμένου να φέρει πίσω στη στεριά φοροφυγά που προσπαθούσε να αποφύγει το πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΡΟΔΙΑΚΗ» στην περιοχή έφθασε, μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών προκειμένου να πραγματοποιήσουν συντονισμένους ελέγχους. Μόλις η κινέζα είδε τους εφοριακούς με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ελέγχους, άρχισε να τρέχει μέσα στους λουόμενους για να μην την σταματήσουν.

Αστυνομικοί και εφοριακοί άρχισαν να την καταδιώκουν και τότε, προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή. Η κινέζα έμεινε σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από τη στεριά και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν μέσα στη θάλασσα (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, (καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους) έβγαλε τα ρούχα της, βούτηξε στην θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η κινέζα, υποχρεώνοντάς την έτσι να βγει στη στεριά.

Όπως δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το όλο περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, η κινέζα μασέρ δεν αντιστάθηκε.

Οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr