ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/07/2016 06:29 EEST | Updated 13/07/2016 08:24 EEST

Φρίκη: Πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του που πάσχει από νοητική στέρηση

Getty Images

Μια ανάλογη είδηση είχε έρθει πρόσφατα από την μακρινή Αυστραλία, όταν πατέρας μαζί με τον εραστή του κακοποιούσαν σεξουαλικά την μόλις 10 μηνών κόρη του. Όμως μια αντίστοιχη υπόθεση, εξίσου φρικιαστική έλαβε χώρα στο Άργος. Όπως έγινε γνωστό πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του που πάσχει από νοητική στέρηση.

Ειδικότερα ο 35χρονος άνδρας είχε αποκτήσει ένα αγόρι, με νοητική στέρηση και το οποίο ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Ο ίδιος συζούσε με τον 37χρονο σύντροφό του στο Άργος. Τον περασμένο Μάιο φέρεται να ερχόταν στην Αττική και να έπαιρνε τον γιο του χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι ήθελε να περάσει περισσότερες ώρες μαζί του. Μετά από μία πρόσφατη επίσκεψή του, επιστρέφοντας το παιδί στην μητέρα του παραπονέθηκε για κάποιους πόνους και λίγο αργότερα εξιστορούσε σε αυτή τα όσα είχε υποστεί. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον φρικτό βιασμό του άτυχου παιδιού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, ενώ ο Ανακριτή Ναυπλίου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου.

Το ζευγάρι των ανδρών συνελήφθη στις 8 Ιουλίου στο Άργος. Από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι οι συλληφθέντες τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του 12χρονου στο σπίτι του, βίασαν και ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του. Οι συλληφθέντες το περασμένο Σάββατο και Κυριακή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους. Χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ναυπλίου, όπου απολογήθηκαν για ώρες.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας, που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον φίλο του, στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού του, στην Αργολίδα.

Ο δεύτερος των κατηγορουμένων προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Sponsored Post