Το βίντεο της ημέρας: Ο Michael J. Fox ανέβηκε στη σκηνή με τους Coldplay και ξανάζησε το «Back to the Future»

EAST RUTHERFORD, NJ - JULY 17:  Actor Michael J. Fox (L) performs onstage with recording artist Chris Martin of Coldplay during the Coldplay 'A Head Full of Dreams' Tour at MetLife Stadium on July 17, 2016 in East Rutherford, New Jersey.  (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Atlantic Records)
EAST RUTHERFORD, NJ - JULY 17: Actor Michael J. Fox (L) performs onstage with recording artist Chris Martin of Coldplay during the Coldplay 'A Head Full of Dreams' Tour at MetLife Stadium on July 17, 2016 in East Rutherford, New Jersey. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Atlantic Records)

Το «Back to the Future» είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ και όποιος έχει αντίρρηση να περάσει έξω.

Την ίδια άποψη με εμάς έχει, όπως φάνηκε, και ο γιος του Chris Martin και της Gwyneth Paltrow, Moses, ο οποίος εμφανίστηκε σε μια γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Coldplay στην Νέα Υόρκη την περασμένη Κυριακή, ζητώντας από τον frontman του συγκροτήματος (και μπαμπά του) να παίξει κάποιο κομμάτι από «την αγαπημένη ταινία και των δυο τους», το «Back to the Future».

Και ο Chris Martin εκπλήρωσε αμέσως την επιθυμία του γιου του -και του κοινού, το οποίο φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα του μικρού Martin. Μόνο που είχε έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του.

Ο Martin ξεκίνησε, μαζί με τους υπόλοιπους Coldplay, να παίζει το «Earth Angel» των The Starlighters, στις πρώτες νότες του οποίου ο κόσμος άρχισε να ζητωκραυγάζει.

Περίπου δύο λεπτά αργότερα ωστόσο, το κοινό έπεσε σε κανονική έκσταση. Και αυτό γιατί ο Martin ανέβασε στη σκηνή τον ίδιο τον «Marty McFly», τον αγαπημένο ηθοποιό Michael J. Fox, για να τον συνοδεύσει στην ηλεκτρική κιθάρα -ακριβώς όπως είχε κάνει σε μία από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας.

Ο Fox όχι μόνο έδωσε μια τρομερή παράσταση, αλλά παρέμεινε στη σκηνή για να παίξει και το «Johnny B. Goode» του Chuck Berry, μαζί με τους Coldplay.

Δε χρειάζεται να σας πούμε τι ακολούθησε, μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Σίγουρα από τις καλύτερες συναυλιακές στιγμές που έχουμε δει τελευταία.