Το Game of Thrones σπάει πλάκα: Κυκλοφόρησε το ξεκαρδιστικό βίντεο από τα παρασκήνια της 6ης σεζόν

Το Game of Thrones σπάει πλάκα: Κυκλοφόρησε το ξεκαρδιστικό βίντεο από τα παρασκήνια της 6ης σεζόν
HBO

Ναι ναι, ο χειμώνας έρχεται και η νύχτα είναι σκοτεινή και γεμάτη τρόμους και όλα αυτά, κανείς δεν μας απαγορεύει όμως να το διασκεδάσουμε και λίγο, σωστά;

Το καστ του Game of Thrones το ξέρει πολύ καλά αυτό και το αποδεικνύει περίτρανα στο νέο blooper reel video που κυκλοφόρησε από την 6η σεζόν της σειράς. Όπου blooper reel, εννοούμε το κλασικό βίντεο που κυκλοφορεί συνήθως μετά το τέλος της σεζόν κάποιας σειράς και περιέχει γκάφες και παρελκόμενα από τα γυρίσματα. Και, ειδικά όταν η σειρά είναι «βαριά» και δραματική, αυτά τα βίντεο γίνονται αυτομάτως ακόμα πιο ξεκαρδιστικά.

Το blooper reel της έκτης σεζόν του GoT παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης του Comic-Com που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο San Diego, αφού είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου με τους πρωταγωνιστές και τους δημιουργούς της σειράς, και δείχνει τον Peter Dinklage, την Emilia Clarke και τον Kit Harington, μεταξύ άλλων, να τα κάνουν μαντάρα στις ατάκες τους -αλλά πάντα με αξιολάτρευτο τρόπο.

Για παράδειγμα, ο Dinklage δεν μπορεί ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να προφέρει την λέξη «benevolent» (καλοκάγαθος), ο Harrington προσπαθεί να καλύψει την αξιοπρέπειά του στη σκηνή της ανάστασής του και η Clarke ξεχνά τα Dothraki της ή όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια «Fucked up all of my Dothraki!».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το HBO ανακοίνωσε πως η 7η σεζόν του Game of Thrones θα είναι μικρότερη καθώς θα αποτελείται μόνο από 7 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα όχι την άνοιξη του 2017, όπως κάθε χρονιά, αλλά το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν κι άλλα bloopers μέχρι τότε, να γεμίσει κάπως το κενό μέσα μας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση