ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/08/2016 08:21 EEST | Updated 08/08/2016 08:21 EEST

Κυρίτσης: Δεν υπάρχει σχέδιο για «αντιεξουσιαστικό φύλλο συκής». Είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων

Sooc

Δεν είναι κυβερνητική πολιτική πρακτικές που πρέπει να ξεριζωθούν, «όπως οι καταγγελίες για κακοποίηση συλληφθέντων» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, ενώ χαρακτήρισε- σχετικά με το θέμα των συλλήψεων Σακκά και Σεϊσίδη- ευφάνταστα τα σενάρια ότι στην κυβέρνηση υπάρχει πολιτικό σχέδιο για αντιεξουσιαστικό φύλλο συκής με αιχμή τον ίδιο για να ικανοποιηθεί ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική» επέμεινε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στις δηλώσεις του για «διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα», «απηνή δίωξη του Σεϊσίδη» και «στοιχεία στα όρια του γελοίου για τον Σακκά».

Σχετικά με την υπόθεση του Ελληνικού και της μικρής ΔΕΗ ο βουλευτής ξεκαθάρισε πως «είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων». 

«Από που κι ως που στην Ελλάδα για μια επένδυση πρέπει να πάει πίσω το θέμα των αρχαιολογικών ευρημάτων; αν ήταν έτσι το μετρό θα είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και θα είχαν καταστραφεί τα αρχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να συμφωνήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά οφείλει να προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.