ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/08/2016 09:51 EEST | Updated 10/08/2016 09:56 EEST

Υπερήφανοι για την Άννα Κορακάκη: Αυτές είναι οι στιγμές του θριάμβου της

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής στα 25 μέτρα σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο της Ελληνίδας αθλήτριας μετά το χάλκινο που κατέκτησε στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι και το πρώτο χρυσό της Ελλάδας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Άννα έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και προπονητλης της Τάσου Κορακάκη μετά τη μεγάλη της νίκη ο οποίος ήταν συγκινημένος. Όταν η ίδια ανέβηκε στο βάρθρο δάκρυσε από συγκίνηση ενώ κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της η Άννα Κορακάκη δήλωσε στην κρατική τηλεόραση

«Ξεκίνησα όταν ήμουν 12 χρονών. Στα 14 μπήκα στην Εθνική ομάδα. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά δεν πτοήθηκα. Και εξακολουθούν να είναι δύσκολες, δυστυχώς. Και οι συνθήκες, και οι υποδομές κλπ. Τα προβλήματα ήταν περισσότερο συμπεριφορικά όσον αφορά στην Ομοσπονδία προς εμάς. Σπουδάζω Ειδική Αγωγή στο ΠΑΜΑΚ και ανήκω στον σύλλογο Ωρίων της Θεσσαλονίκης και θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον πρόεδρό της ομάδας που μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα, και τον χορηγό μου stoiximan.gr, καθώς και το εστιατόριο που ανέλαβε πλήρως την διατροφή μου». Για την βοήθεια της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, ανέφερε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Το μοναδικό πρόβλημα όπως είπα, είναι που δεν με βοήθησε αρκετά, όσο έπρεπε ή όσο άξιζα, η Ομοσπονδία μου»

Αυτές είναι οι στιγμές του θριάμβου της καρέ-καρέ:

Photo gallery ΡΙΟ ΚΟΡΑΚΑΚΙ See Gallery