Τα «Χαμένα Αγόρια» ενώθηκαν ξανά για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια του «Hook» και τη μνήμη του Robin Williams

Στις 9 Αυγούστου, μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές του έργου του J.M. Barrie «Peter Pan», γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της. Ναι, φυσικά και αναφερόμαστε το «Hook» του Stephen Spielberg με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Robin Williams στο ρόλο του αγοριού που δεν μεγάλωσε ποτέ.

Για να τιμήσουν την μνήμη του Williams και την κληρονομιά που άφησε πίσω της η ταινία, το καστ του «Hook» πραγματοποίησε μια αναδρομική φωτογράφηση για να δείξουν πώς μεγάλωσαν στο πέρασμα του χρόνου τα «Χαμένα Αγόρια» της Χώρας του Ποτέ, αφού ο Peter έφυγε για πάντα από αυτή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο θάνατος του Williams έκανε αισθητή την παρουσία του κατά τη φωτογράφηση, καθώς ο κωμικός είχε υπάρξει πρότυπο για πολλούς από τους ηθοποιούς της ταινίας, οι οποίοι ήταν τότε μικρά παιδιά που θαύμαζαν τον θρύλο με τον οποίο έπαιζαν μαζί στην ταινία.

«Νομίζω πως για όλους μας, ο θάνατος του Robin ήταν και ο θάνατος της παιδικής μας ηλικίας», είπε ο Dante Basco που έπαιζε τον Rufio, τον αρχηγό των Χαμένων Αγοριών, στο Entertainment Tonight. «Υπάρχει ακόμη θλίψη, υπάρχει όμως και πολύς χώρος για να γιορτάσουμε κατά ένα τρόπο έναν από τους πιο θρυλικούς καλλιτέχνες της εποχής μας... (Ο Robin) μου έμαθε σε μικρή ηλικία τι σημαίνει να είσαι σταρ, τι σημαίνει να είσαι ο αρχηγός στο σετ. Ό,τι κι αν ήθελες να κάνει ο Robin Williams, αυτός σε ξεπλήρωνε πάντα σε χρυσό».

Αργότερα, ο Basco ανάρτησε μερικές φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook, οι οποίες θα έκαναν μέχρι και τον Captain Hook να συγκινηθεί.

Οι ηθοποιοί πόζαραν επίσης και για ξεχωριστές φωτογραφίες, μιμούμενοι μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές εκφράσεις τους από την ταινία.