ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/08/2016 14:43 EEST | Updated 13/08/2016 14:43 EEST

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα 8 πράγματα που έχουν ήδη πάει στραβά στο Ρίο

GABRIEL BOUYS via Getty Images
A picture taken on August 10, 2016 at the Maria Lenk Aquatics Stadium in Rio de Janeiro shows people standing near the diving pool of the Rio 2016 Olympic Games. Red-faced Rio Olympics organisers anxiously waited for the diving water to turn back from a nervy green to classic blue as a lack of chemicals was revealed as the cause of the colour changes. Heavy rain slowed the flow of new chemicals added to the water which was also green in the pool used for the synchronised swimming and water-polo. / AFP / GABRIEL BOUYS (Photo credit should read GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)

Τα μάτια ολόκληρου του πλανήτη βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Ρίο όπου διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ωστόσο, ήδη παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης υπάρχουν ορισμένα πράγματα που έχουν ήδη πάει στραβά.

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με την Independent, είναι τα εξής:

1) Το μυστήριο της πράσινης πισίνας

Είναι ένα από τα μυστήρια των Ολυμπιακών Αγώνων που οι ειδικοί προσπαθούν να εξηγήσουν. Οι διοργανωτές πάντως καθησύχασαν ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα για τους αθλητές.

2) Η σφαίρα στην οροφή

Αρκετοί δημοσιογράφοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το ταβάνι στο κέντρο τύπου να έχει τρύπες από σφαίρες.

3) Τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανακύκλωση

Οι κάδοι της ανακύκλωσης στο Ρίο ουσιαστικά δεν προσφέρουν τίποτα καθώς τα απορρίμματα καταλήγουν όλα στον ίδιο κάδο.

4) Η σκληρότητα που δείχνουν στα ζώα

Το ότι σκότωσαν μία τζάγκουαρ που θα συμμετείχε σε τελετή για την Ολυμπιακή Φλόγα

δεν το λες ότι είναι και ότι καλύτερο για τον τρόπο που φέρονται στα ζώα.

5) Η κατάσταση στον κόλπο Γκουαναμπάρα

Η εικόνα του κόλπου Γκουαναμπάρα όπου διεξάγονται τα ολυμπιακά αθλήματα που έχουν να κάνουν με το κολύμπι, την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία δεν είναι και ότι καλύτερο.

6) Οι αθλητές της Αυστραλίας έμειναν «άστεγοι»

Δεν ήταν και ότι καλύτερο το γεγονός ότι οι αθλητές της Αυστραλίας μαζί με αυτούς της Λευκορωσίας έμειναν «άστεγοι» καθώς η κατάσταση στις τουαλέτες των δωματίων τους ήταν θλιβερή.

7) Έριξαν από το φορείο έναν άνθρωπο με σπασμένο πόδι

Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν αθλητή. Να σπάει το πόδι του και να χάνει τη διοργάνωση και την ώρα που τον μεταφέρουν με το φορείο να πέσει. Και όμως μία γαλλίδα αθλήτρια το ένιωσε.

8) Όταν έπεσε «μαύρο»

Ναι, συνέβη και αυτό. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων υπήρξαν διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να μείνουν για σχεδόν μιάμιση ώρα στο σκοτάδι.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post