ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/08/2016 04:57 EEST | Updated 21/08/2016 04:57 EEST

Η Keira Knightley τα τελευταία 5 χρόνια φοράει περούκες και δεν ντρέπεται να αποκαλύψει τον λόγο

Mike Segar / Reuters
Actress Keira Knightley poses as she arrives for the

Η Keira Knightley είναι γνωστή για τη συγκλονιστική φυσική ομορφιά της στη μεγάλη οθόνη και στο κόκκινο χαλί. Αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με το μαλλί της, τα πράγματα δεν είναι και τόσο φυσικά. Και η ίδια, δεν ντρέπεται καθόλου για αυτό.

«Έχω βάψει τα μαλλιά μου πραγματικά σε οποιοδήποτε χρώμα μπορεί κανείς να φανταστεί για διαφορετικές ταινίες. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που τα μαλλιά που άρχισαν κυριολεκτικά να πέφτουν από το κεφάλι μου!», είπε η ηθοποιός στο βρετανικό περιοδικό InStyle σε μία πρόσφατη συνέντευξη. «Έτσι, τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιώ περούκες, που είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στα μαλλιά μου».

Αν κανείς ανατρέξει σε όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς η Knightley, τότε μπορεί και να αναλογιστεί πόσο κακό έκαναν όντως όλες αυτές οι αλλαγές στα μαλλιά της.

Αν και η ίδια δεν διευκρίνισε αν επιλέγει τις περούκες μόνο για τους ρόλους της, αλλά και για το κόκκινο χαλί, η αφοπλιστική της ειλικρίνεια είναι σίγουρα ανακουφιστική για όλες τις γυναίκες που ίσως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Όταν μία σταρ δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και αποδεικνύει με τέτοιες δηλώσεις ότι έχει τα ίδια προβλήματα με όλες μας, γίνεται αυτόματα και αγαπημένη μας. Και η 31χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μας κάνει να την αγαπάμε ολοένα και περισσότερο.

Ορίστε και μερικές εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια στο κόκκινο χαλί. Σας φαίνεται ότι φοράει περούκα σε κάποια από αυτές; Εμείς πάντως δεν μπορούμε να το ξεχωρίσουμε!

Photo gallery Keira Knightley's Best Hairstyles See Gallery