Όταν ο Κόρμπιν τα βάζει με τα τρένα του Mr. Virgin (και η απάντηση Μπράνσον που θα συζητηθεί)

Όταν ο Κόρμπιν τα βάζει με τα τρένα του Mr. Virgin (και η απάντηση Μπράνσον που θα συζητηθεί)

Από τη μία έχουμε τον ηγέτη των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν και από την άλλη τον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, πρόεδρος του ομίλου Virgin.

Όταν λοιπόν ξεσπά μια άτυπη διαμάχη μεταξύ τους ξέρεις ότι, αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον.

Η αιτία το ταξίδι του Κόρμπιν με τρένο από το Λονδίνο στο Newcastle... στο πάτωμα.

Έγινε όμως έτσι; Όχι, ισχυρίζεται ο Mr. Virgin και ποστάρει σχετική φωτογραφία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ηγέτης των Εργατικών ταξίδεψε με τρένο και σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τον έδειχνε να κάθεται στο πάτωμα και να μιλά για το πρόβλημα των συγκοινωνιών, τα γεμάτα τρένα που αναγκάζουν τους επιβάτες να ταξιδεύουν στο πάτωμα και ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετά τρένα για να εξυπηρετήσουν τους Βρετανούς πολίτες. Δημοσιεύματα έκαναν επίσης λόγο ότι παρέμεινε στο πάτωμα καθ' όλη τη διάρκεια του τρίωρου ταξιδιού του.

Σήμερα ωστόσο ο επικεφαλής της Virgin απαντά με φωτογραφία και ισχυρίζεται ότι ο Κόρμπιν και η ομάδα του πέρασε από αρκετές άδειες θέσεις πριν πάει να καθίσει στο πάτωμα.

Όπως επίσης μεταδίδει η βρετανική The Huffington Post, σε ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται ότι στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του τρένου (στις 11 Αυγούστου) δείχνει τον Κόρμπιν και την ομάδα του να περνούν από μη κατειλημμένες θέσεις της coach H πριν πάνε στο τέλος του τρένου, κάτσουν στο πάτωμα και αρχίσουν να βιντεοσκοπούν. Μετά τη βιντεοσκόπηση ο κ. Κόρμπιν φαίνεται να επιστρέφει στην coach H και να κάθεται τελικά εκεί. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, έγινε 45 λεπτά μετά την έναρξη του ταξιδιού και 2 ώρες πριν φτάσει το τρένο στον προορισμό του.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχε απάντηση από το γραφείο του Κόρμπιν.

Δημοφιλή