Ο Drake έκανε κανονική ερωτική εξομολόγηση στη Rihanna στη σκηνή των VMAs και έφαγε τα μούτρα του

Ο Drake έκανε κανονική ερωτική εξομολόγηση στη Rihanna στη σκηνή των VMAs και έφαγε τα μούτρα του

Δεν είναι κανένα μεγάλο μυστικό πως ο Drake είναι τρελά, ανυπέρβλητα και αιώνια ερωτευμένος με την Rihanna. Φυσικά και κάπου έχει εμπλακεί η βιομηχανία της showbiz σε όλο αυτό, μεγεθύνοντας την ιστορία για διαφημιστικούς λόγους, αλλά μια ματιά στον Drake κάθε φορά που κοιτά τη Rihanna ή που απλά αναφέρεται σε αυτήν, τα λέει όλα.

Για αυτό και χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια των VMAs, φυσικά και θα ήταν ο Drake αυτός που θα ανέβαινε στη σκηνή για να παραδώσει στην Rihanna το MTV Video Vanguard Award. Και φυσικά ο τρόπος που θα παρουσίαζε την Rihanna στο κοινό θα ήταν ιδιαίτερος, δεδομένων των συναισθημάτων του για αυτήν.

«Έχει πετύχει κάνοντας κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος στη μουσική βιομηχανία, δηλαδή να είναι ο εαυτός της. Είναι κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρονών», ξεκίνησε να λέει ο Drake κάνοντας τις καρδιές ανά την υφήλιο να λιώσουν. «Είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Υπέροχος, σωστά;

Μόνο που αυτό που ακολούθησε δεν ήταν καθόλου υπέροχο. Για την ακρίβεια, ήταν μια από τις πλέον άβολες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί ποτέ στην τηλεόραση. Και αυτό γιατί, παραδίδοντας το βραβείο στη Rihanna, ο Drake θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να φιλήσει το κορίτσι των ονείρων του. Η Rihanna, ωστόσο, είχε άλλη άποψη.

Και τότε έγινε αυτό:

Άουτς.

Φαίνεται μάλιστα πως η Rihanna λέει στον Drake κάτι σαν «Αυτό δεν ήταν αστείο». Διπλό άουτς.

Έπειτα ο Drake πήγε κι έκατσε πίσω από την τραγουδίστρια, μάλλον ελπίζοντας να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, ενώ η Rihanna έδωσε έναν εξαιρετικό ευχαριστήριο λόγο: «Η επιτυχία μου ξεκίνησε ως όνειρο, αλλά τώρα η επιτυχία μου δεν είναι μόνο δική μου -είναι της οικογένειάς μου, των φαν μου, της Καραϊβικής συνολικά, των γυναικών, των μαύρων γυναικών», είπε μεταξύ άλλων η Rihanna. Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω.