ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/09/2016 10:43 EEST | Updated 01/09/2016 10:48 EEST

Φάτε μάτια σοκολάτα: Σεφ μετατρέπει τη λιωμένη σοκολάτα σε αριστουργήματα της ζαχαροπλαστικής

Melted chocolate is poured on October 28, 2011 in Troyes, at the workshop of Pascal Caffet, awarded 'Meilleur Ouvrier de France' (best craftsman of France) in the category pastrymaking, chocolate maker of French gourmet food company Fauchon. AFP PHOTO FRANCOIS NASCIMBENI (Photo credit should read FRANCOIS NASCIMBENI/AFP/Getty Images)
FRANCOIS NASCIMBENI via Getty Images
Melted chocolate is poured on October 28, 2011 in Troyes, at the workshop of Pascal Caffet, awarded 'Meilleur Ouvrier de France' (best craftsman of France) in the category pastrymaking, chocolate maker of French gourmet food company Fauchon. AFP PHOTO FRANCOIS NASCIMBENI (Photo credit should read FRANCOIS NASCIMBENI/AFP/Getty Images)

Σοκολάτα: μαύρη, λευκή, γάλακτος, στερεή, λιωμένη, σε στρώσεις, σε γέμιση. Σε κάθε της μορφή, μας χαρίζει απίστευτη ευχαρίστηση. Μόνο που αυτή η αίσθηση μπορεί να προκύψει όχι μόνο μέσω της γεύσης.

Ένα βίντεο 48 δευτερολέπτων παραγωγής του «INSIDER dessert» που δείχνει τον σεφ Κρις Χάρβι από το Λος Άντζελες -γνωστό και ως «βασιλιά της σοκολάτας»- να κάνει τα μαγικά του, μας χαρίζει απίστευτες στιγμές απόλαυσης, απλώς... κοιτώντας τη λιωμένη σοκολάτα να παίρνει διάφορες μορφές.

«Φάτε μάτια σοκολάτα»: