ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/09/2016 13:19 EEST | Updated 09/09/2016 06:45 EEST

Οχετός Σώρρα: «Ύβρις για τους Ολυμπιακούς η παραολυμπιάδα. Αυτά τα υβρίδια και ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων»

youtube

Είναι πραγματικά ανησυχητικό ότι τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας , ακούγονται ακραίες θέσεις που προσβάλλουν ήθη έθιμα αλλά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ειδικά τα τελευταία 24ωαρα ο αυτοανακηρυσσόμενος «σωτήρας» των Ελλήνων Άρτεμης Σώρρας που υποσχέθηκε ότι θα ξεπληρώσει το χρέος και θα πληρώσει την εφορία των Ελλήνων, εξαπέλυσε μια πρωτόγνωρη επίθεση κατά των ανθρώπων με αναπηρία με αφορμή τους παραολυμπιακούς Αγώνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rizopoulospost, ο Αρτέμης Σώρρας, χαρακτηρίζει ύβρη για τους Ολύμπιους Αγώνες, όπως τους αποκαλεί να βλέπει κάνεις τους ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα! Τους αποκαλεί υβρίδια και ζώα και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται!

«Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», δήλωσε ο Σώρρας.

Και προσθέτει χωρίς ίχνος ανθρωπιάς: «Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παραολυμπιακή; Πρέπει να γνωρίζετε ότι έδωσαν 2800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1700 σε κανονικούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι προσβολή για τον άνθρωπο και τους Ολύμπιους Αγώνες. Θα πρέπει να σεβαστούν όλα τα καθάρματα αυτά. Γι αυτό και οι Ολύμπιοι Αγώνες γίνονταν κάθε 7 χρόνια και το σύμβολο ήταν οι 7 ολυμπιακοί κύκλοι».

Και αυτές οι δηλώσεις- οχετός ακούγονται στην χώρα που ενέπνευσε το ολυμπιακό πνεύμα για λίγα λεπτά δημοσιότητας.