7 νέες σειρές που πρέπει να ξεκινήσετε αυτό το φθινόπωρο

7 νέες σειρές που πρέπει να ξεκινήσετε αυτό το φθινόπωρο
NBC/FOX

Το τέλος του καλοκαιριού είναι πάντα δύσκολο, αλλά οι νέες σειρές και η επιστροφή των παλιών αγαπημένων κάνει το φθινόπωρο καλύτερο.

Κάθε φθινόπωρο ξεκινούν πολλές νέες σειρές, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά, αυτές τις οποίες θα ξεκινήσετε. Η The Huffington Post σας προτείνει τις εξής 7.

Atlanta

Ο Donald Glover είναι ο συγγραφέας/ δημιουργός/ πρωταγωνιστής της σειράς, η οποία ακολουθεί δύο ξαδέρφια που προσπαθούν να τα καταφέρουν στη βιομηχανία της μουσικής. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Better Things

Μία 40χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών κοριτσιών, τα οποία μεγαλώνει μόνη της προσφέρει μαύρο χιούμορ στη μητρότητα. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Pitch

Η Kylie Bunbury υποδύεται την Ginny Baker, μία αθλήτρια του μπέιζμπολ΄.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

American Housewife

Μία σαρκαστική μητέρα τριών παιδιών που ξεχωρίζει ανάμεσα στις καθώς πρέπει γυναίκες της πλούσιας πόλης στην οποία μένει. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

This is us

Πίσω από την σειρά βρίσκεται ο συγγραφέας Dan Fogelman και οι σκηνοθέτες John Requa και Glenn Ficarra, οι οποίοι είχαν κάνει και την ταινία «Crazy, Stupid, Love», οπότε περιμένουμε μεγάλα πράγματα. Τέσσερις άνθρωποι με διαφορετικές ζωές τυχαίνει να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια. Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε προς το παρόν για τη σειρά, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

The Good Place

Η Kristen Bell είναι μία πολύ χαριτωμένη και εκνευριστική γυναίκα με ναρκισσιστικές τάσεις που θέλει να αλλάξει τη ζωή της, μιας και τώρα είναι νεκρή! Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Westworld

Το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ είναι σίγουρο ότι έχει μία επιτυχημένη σειρά στα χέρια του, αφού έχει ήδη κανονίσει να κάνει τουλάχιστον 5 σεζόν. Η σειρά έχει θέμα ένα φουτουριστικό θεματικό πάρκο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν τις πιο τρελές τους σεξουαλικές φαντασιώσει με την βοήθεια ανδροειδών που τους μοιάζουν απίστευτα πολύ. Κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.