ΔΙΕΘΝΕΣ
15/09/2016 14:45 EEST | Updated 15/09/2016 14:46 EEST

Ιταλίδα αυτοκτόνησε επειδή βγήκε στο Ίντερνετ βίντεο με την ίδια να κάνει σεξ, το οποίο είχε στείλει στον πρώην της

Marina Bartel

Την αυτοκτονία επέλεξε η Τιτσιάνα Καντόνε από τη Νάπολη, εξαιτίας βίντεο που βγήκε στο Ίντερνετ με την ίδια να κάνει σεξ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της Corriere dela Serra, της Daily Mail και άλλων μέσων, η Καντόνε φέρεται να είχε στείλει η ίδια το βίντεο σε έναν πρώην της, όπου φαινόταν να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα, για να τον προκαλέσει ή να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η σχέση τους είχε τελειώσει. Ωστόσο, όπως έχει αναφερθεί, ο ίδιος το ανέβασε στο Διαδίκτυο για να πάρει την εκδίκησή του με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με αναφορές στενών φίλων και συγγενών, η 31χρονη βρέθηκε σε κατάθλιψη και ήταν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας για μήνες, εξαιτίας του περιστατικού. Όπως λένε, ήταν τρομερές οι αντιδράσεις στα social media, όπου πολλοί της απευθύνονταν online με τη φράση «τραβάς βίντεο; Μπράβο», την οποία φερόταν και η ίδια να χρησιμοποιεί στο επίμαχο βίντεο. Πέραν των υβριστικών μηνυμάτων στο Ίντερνετ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, την αναγνώριζαν και στον δρόμο, ενώ αναγκάστηκε και να παραιτηθεί, με αποτέλεσμα να μπει στη διαδικασία να αλλάξει το όνομά της. Η δικηγόρος της, Ρομπέρτα Μαντσίλο, αναφέρθηκε ότι προσέφυγε στα δικαστήρια για τη λήψη μέτρων κατά μηχανών αναζήτησης και χρηστών που διαμοιράζονταν το δίκτυο στο Ίντερνετ.

#tizianaCantone 😘

A photo posted by Tiziana Cantone (@tizianacantonereal) on

Baci #tizianaCantone

A photo posted by Tiziana Cantone (@tizianacantonereal) on

Sole e soleeee

A photo posted by Tiziana Cantone (@tizianacantonereal) on

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της εισαγγελίας στη Νάπολη, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απαγγελίας κατηγοριών.