Η Gigi Hadid είναι το τελευταίο θύμα ενός γελοίου άνδρα που αποκαλεί τον εαυτό του «φαρσέρ»

Η Gigi Hadid είναι το τελευταίο θύμα ενός γελοίου άνδρα που αποκαλεί τον εαυτό του «φαρσέρ»

Το μοντέλο Gigi Hadid είναι το τελευταίο θύμα ενός άνδρα που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του φαρσέρ, αλλά ο τίτλος που του ταιριάζει καλύτερα είναι αυτός του γελοίου και με ψυχολογικά προβλήματα ανθρώπου. Και το όνομά του; Vitalii Sediuk.

Στο βίντεο βλέπουμε το διάσημο μοντέλο να βγαίνει από την επίδειξη μόδας του οίκου Max Mara μαζί με την αδερφή της, Bella. Οι δυο ποζάρουν χαμογελαστά και υπομονετικά για να βγάλουν selfie με όλους τους φαν τους, ενώ προσπαθούν παράλληλα να φτάσουν προς το αυτοκίνητό τους.

Ο Seduik εμφανίζεται ξαφνικά, πιάνει τη Gigi σφιχτά από πίσω και τη σηκώνει ψηλά. Εκείνη, σοκαρισμένη και τρομαγμένη, τον χτυπάει με τον αγκώνα της στο πρόσωπο και του φωνάζει: «Άσε με. Ποιος στο διάολο είσαι;».

Την ίδια στιγμή, η Bella προσπαθεί να βοηθήσει την αδερφή της, μέχρι που εκείνος τελικά την αφήνει και φυσικά, τρέχει για να φύγει.

Η Gigi του φωνάζει καθώς εκείνος απομακρύνεται και, όπως είναι λογικό, μοιάζει θυμωμένη, ενώ ζητάει από την υπεύθυνο ασφαλείας της να «βρει αυτόν τον τύπο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Seduik, ένας πρώην δημοσιογράφος από την Ουκρανία, κάνει μία από τις κακόγουστες «φάρσες» του σε σταρ όπως η Madonna ή ο Will Smith. Άσχετα με το τι ο ίδιος θα ήθελε να πιστεύει, στην ουσία στόχος του είναι να επιτίθεται σε διάσημους χωρίς να δέχεται καμία συνέπεια.

Ίσως το πιο γνωστό συμβάν στο οποίο εμπλέκεται είναι όταν, στην πρεμιέρα της ταινίας “Maleficent” επιτέθηκε στον Brad Pitt και έχωσε τον πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του ηθοποιού. Αργότερα, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια δικαστικής επιτήρησης, σε ένα χρόνο ψυχιατρικής παρακολούθησης και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει σε λιγότερο από 500 μέτρα σε βραβεία, κόκκινα χαλιά και ψυχαγωγικά events.

Από την πλευρά της, η Gigi εξέφρασε την οργή της για το πώς τα Μέσα παρουσίασαν το όλο συμβάν, αντιδρώντας σε έναν τίτλο της Sun που περιέγραφε τον Seduik ως «φαν» και την δική της αντίδραση ως «επιθετική». To γεγονός ανέδειξε με μία σειρά από tweets η δημοσιογράφος της βρετανικής Huffington Post UK, Rachel McGrath.

Παρόμοια γλώσσα χρησιμοποίησε και η Daily Mail.

«Είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,» έγραψε στο Twitter, ευχαριστώντας παράλληλα τη δημοσιογράφο της HuffPost UK. «Πώς τολμάει αυτός ο ηλίθιος να νομίζει ότι έχει δικαίωμα να πιάνει έτσι μία άγνωστη. Έτρεξε γρήγορα πάντως».

Εμείς πάντως δεν θα είχαμε και κανένα πρόβλημα αν τον είχε χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά.