ΔΙΕΘΝΕΣ
10/10/2016 08:27 EEST | Updated 10/10/2016 08:27 EEST

Ο Φάρατζ υπερασπίζεται τον Τραμπ: Ένα άλφα αρσενικό που κοκορεύεται. Όλοι οι άνδρες το κάνουν

Dylan Martinez / Reuters
Former UKIP leader Nigel Farage poses for a picture during an interview with Reuters at his Westminster office in London, Britain September 21, 2016. Britain's Brexit vote is an inspiration to Donald Trump's U.S. Presidential campaign and will help spur him to victory, said Farage, one of the key architects of the popular uprising that saw Britons vote to leave the European Union in June. REUTERS/Dylan Martinez

Ο υπηρεσιακός ηγέτης του βρετανικού Κόμματος Ukip και υπέρμαχος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, υπερασπίστηκε τον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το νέο σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη ο υποψήφιος πρόεδρος.

Η Washington Post είχε δημοσιεύσει ηχητικό υλικό στο οποίο ο Τραμπ ακούγεται να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι τείνει να φιλά και να θωπεύει τις γυναίκες χωρίς την έγκρισή τους. Σύμφωνα με τον κ. Φάρατζ, ο Τραμπ είναι ένα άλφα αρσενικό και η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι φυσιολογική.

«Είναι αυτό που, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, κάνουν οι άνδρες. Κάθονται, πίνουν και μιλάνε κατά αυτό τον τρόπο», δήλωσε σε ομιλία του στο Μιζούρι.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Τραμπ φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής που προβάλλεται στο κανάλι NBC, και ακούγεται να λέει για τις γυναίκες που τον ελκύουν: «Απλά αρχίζω να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Τις πιάνεις από τo μ.... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Ακόμα, αναφερόμενος σε βραβευμένη παρουσιάστρια της εκπομπής που τον περίμενε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες είπε τα εξής: «Προσπάθησα να την γ….. Ήταν παντρεμένη. Της τα έριξα πολύ χοντρά. Βασικά, την πήγα να αγοράσει έπιπλα. Ήθελε να πάρει έπιπλα. Είπα, "έλα να σου δείξω πού έχουν κάτι ωραία"».

Το ηχητικό απόσπασμα βρισκόταν εδώ και 11 χρόνια σε κάποιο σκονισμένο ράφι στα αρχεία του NBC. Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Ροντ Σίλβερσταιν, από την παραγωγή του «Access Hollywood», άρχισε να εξετάζει το υλικό και ήταν έτοιμος να το δημοσιεύσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Sponsored Post